Wİndows 10 Nasıl Kurulur?

Umut Diker

Kilopat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
465
Yer
Uşak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
Şuan windows 7 kullanıyorum windows 10 u rezerve ettim 29 temmuzdan itibaren indirilebilecekmiş bunu indirince nasıl kurulacak otomatik yükseltecek mi flaşa yazmam gerekecek mi ?
 
eğer dvd sipariş ettiysen onunla kurabilirsin yok internetten indireceksen boş dvdye power iso yazdrımı ile yazdırıp açılıştan boot edebilirsin iyi günler :) ...
 
Şuan Windows 7 kullanıyorum Windows 10 u rezerve ettim 29 temmuzdan itibaren indirilebilecekmiş bunu indirince nasıl kurulacak otomatik yükseltecek mi flaşa yazmam gerekecek mi ?
Kardeşim otomatik yüklenecek. Yeniden format atmak gibi sıfırdan yüklemeyeceksin ilk önce 29 Temmuz da 3 gb bir dosya indirecek bilgisayarın daha sonra kuruluma başlamak için sana bilgi veren ekran uyarıları alırsın senin kontrolüne pek ihtiyaç duymadan otomatik olarak yüklenir.
 
Bende indirdim. Windows un sitesinden. Bir harddiske attım. Ardından Daemon tools programıyla çalıştırdım, kendi otomatik olarak yükledi. İşte nereye kurulsun, onaylıyormusunuz falan filan. 1-2 saat e kuruldu. Fakat ben önceden indirdim, o zaman Türkçe yoktu, tamamen İngilizce idi. Eğer hala İngilizce ise kurma derim, pişman olup bir daha windows 7-8 kurmaya çalışırsın. Ayrıca Windows 8 ile çok farkı yok. 7-8 karışımı olmuş. Oyunlar ise Win 10 desteklemiyor. Eğer bilgisayarın Win 7 ise bırak öyle kalsın en temizi 7 dir.
 
Oyun bakımından Windows 7 Daha mı iyi ? Recep abi görmeden düzelt bence :D. Bir kere Windows 8.1 En güncel driverları barındırır ve içindeki yazılımlar daha gelişmiştir. Hiç bir oyunda problem yaşamadım Windows 8 ve 8.1'de. @Recep Baltaş
 
Ben windows 10'a geçeceğim öyle fazla oyun oynayan biri değilim ve oyunları desteklemeyeceğini de sanmıyorum.
 
Oyunları destekleyecek tabi ama tam olarak çıkmasını beklemenizi tavsiye ederim çünkü her ne kadar üstünde çalışılsa da açık kapılar kalabiliyor bazen.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı