Şahinşahan
Hectopat
Arkadaşlar kendim PC topladım Vatan'dan fakat Windows 10 almadım. Bunun kendim kurabilirmişim. Nasıl kurulacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar kendim PC topladım Vatan'dan fakat Windows 10 almadım. Bunun kendim kurabilirmişim. Nasıl kurulacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hocam key almanız şart değil, key almadığınız takdirde masaüstünüzün sağında silik bir şekilde "Windows'u etkinleştirmek" yazar. Ayrıca tema yada renk değişikliği yapamazsınız bu ayarlara erişimini kısıtlanır kısacası. Yok ben o yazıyı görmek istemiyorum, pencere renklerini değiştirip kişiselleştiricem, tema kullanıcam falan derseniz key almanız yararınıza olacaktır. Üniversite öğrencisiyseniz ve üniversitenin windows ile anlaşmalıyla "education" sürümünü ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Benim okuduğum üniversitede öyleydi ve hala daha education sürümünü kullanmaktayım. Ayrıca eklemekte yarar görüyorum key alsanızda almasanızda pc'nizin performansında ve güvenliğinde herhangibir düşüş yada yükseliş olmaz.. Sistem performansını arttırmak istiyorsanız bunun için farklı yöntemler var. Güç seçeneklerinden "nihai güç yönetimi" ni seçmek, Windows'u görünümünü performans için en iyi duruma getirmek, ekran kartınızın ön tanımlı profilini performans moduna alıp bir iki küçük ayar yapmak gibiDostum verdiğin bilgiler cok güzel ve tane tane anlatmışsın öncekle teşekkür ederim araştırdım ve biraz kafam karıştı ondan dolayı açtım ve kesinlikle haklısın key almam lazım mı peki ve hangi siteden almalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.