Windows 10 nasıl tarihe gömülecek?

• Konuyu başlatan M3rt0o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 134
Film izlemek için eski sisteme 7 bile kurmayı düşünüyorum zaten 10'dan yukarı çıkmaycağına göre.

Dua edin sorunlu güncellemelerden çekmeyelim :D
Ben şahsen 10'dan sıkıldığımdan ve 11'den nefret ettiğimden linux dünyasına adım attım ve gayet memmunum.

Fakat windows kullancak olsaydım sanırım şuanlık massgrave üzerinden uzatılmış güvenlik güncellemelerini etkinleştirip 2 yıl daha kullanırdım. Ondan sonra ise 2019 LTSC kurardım kendisinin 2029'a kadar güncelleme desteği var.

Ayrıca 7'nin (2008 Server R2 Aslında) de uzatılmış güvenlik güncellemeleri var ve 2026'ya kadar güncelleme alıyor sanırım. İnternetten araştırıp kurmayı deneyebilirsiniz eğer başarırsanız güzel olur. :) Windows 7'yi severim.

Windows 11 daha iyi olsaydı şuan W10'un desteğinin bitmesi pek sıkıntı yaratmazdı bence. Ben W11 kullanıyorum ve her ne kadar göze hoş gözükse de W10 kadar optimize değil gibi. W10 teması, hissiyatı çok güzel açıkçası.

Bana kalırsa en az 1-2 sene daha destek devam etmeliydi. W11 iyice düzelene kadar W10 desteği kesilmemeliydi.

Destek bitimi de kullanılmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Yıllarca daha kullanılır.

Ben şahsen 10'dan sıkıldığımdan ve 11'den nefret ettiğimden Linux dünyasına adım attım ve gayet memmunum.

Fakat Windows kullancak olsaydım sanırım şu anlık massgrave üzerinden uzatılmış güvenlik güncellemelerini etkinleştirip 1 2 yıl daha kullanırdım. Ondan sonra ise 2019 LTSC kurardım kendisinin 2029'a kadar güncelleme desteği var.

Ayrıca 7'nin (2008 server R2 aslında) de uzatılmış güvenlik güncellemeleri var ve 2026'ya kadar güncelleme alıyor sanırım. İnternetten araştırıp kurmayı deneyebilirsiniz eğer başarırsanız güzel olur. :) Windows 7'yi severim.

Tam XP zamanında doğmasam da kendimi şanslı hissediyorum benim bilgisayar kullandığım zamanda 7 vardı her şey çok gelişti günümüzde 11' değerlendirir olduk ama o hazzı vermiyor bir fark göremiyorum bir kere geldi geçti iyi ki doya doya kullanmışım sıradaki yolcuyla vedalaşmaya hazırım zaman geçer anılar kalır🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı