Windows 10 ne kadar yer kaplıyor?

jwlly

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 Pro kuracağım M.2 SSD'ye bir de yazılımlarımı yükleyeceğim ekran kartı RGB'si falan 120 GB M.2 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım çok dolar mı? Dolduğu zaman ısınma hız kaybı yaşar mıyım? Eğer yaşarsam 240 alırım geçerim değiştirmek istemiyorum ilerde.

240 almanızı öneririm çünkü bir SSD'nin %40'ının boş olması çok sağlıklı ama %20 boş olursa SSD sağlığını yavaş yavaş yitirebilir.

Windows 10 2004 sürümü 23 GB yer kaplıyor ilk açıldığı anda sonradan program vb. benim alışkanlıklarıma göre sadece gerekli programları yükleyerek Chrome,Visual C++,Directx yükleyerek güncellemeleri tamamlayarak 32 GB yükseldi.Şu an son haliyle 33 GB yer kaplıyor.

Daha önce Discord'da bir arkadaş sormuştu bunu o siz miydiniz
Eki Görüntüle 585154
10 2004 böyle gözüküyor Linux Mint'te.

Hocam Linux tavsiye eder misiniz daha önce hiç kullanmadım da

Orjinal boş Windows 16-17GB kadar. İçine kurulan donanımlar çok fazla büyütüyor. Programlarla birlikte en az 50GB ayırmanızı öneririm.

120 GB M.2 alsam sıkıntı yaşar mıyım yavaşlama ısınma falan yani? Yoksa 240 mı öneriyorsunuz bende SSD'ye kurdugumda 80 GB diyordu anlamadım ama bilmiyorum 120 mi almalıyım 240 mı?

120 GB M.2 alsam sıkıntı yaşar mıyım yavaşlama ısınma falan yani? Yoksa 240 mı öneriyorsunuz bende SSD'ye kurdugumda 80 GB diyordu anlamadım ama bilmiyorum 120 mi almalıyım 240 mı?

240 önerim render yapmıyorsanız SATA SSD alın çünkü hızları aynı açılma hızı falan M.2 SSD renderda çok işlevli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…