Arkadaşlar Windows 10 Pro kuracağım M.2 SSD'ye bir de yazılımlarımı yükleyeceğim ekran kartı RGB'si falan 120 GB M.2 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım çok dolar mı? Dolduğu zaman ısınma hız kaybı yaşar mıyım? Eğer yaşarsam 240 alırım geçerim değiştirmek istemiyorum ilerde.
Anladım. Ben bu dosyaları da katıyorum. Çünkü Windows ile birlikte geliyor. Siz katmıyorsunuz. Güncelleme yüklü ondan 18.1 GB olabilir. Diğer TMP dosyaları. Partition mananger 14'ün oluşturduğu dosyalar. İşleme başlayamamıştı.
Sadece Windows ve işte ekran kartı RGB'si fan hızını falan ayarlamak için şeyler oyun yüklemeceğim oyun için 510MP 960 alırım bir tane bir tane de 240'lık modelinden alırım sadece 240 fazla olur diye korkuyorun tuzlu biraz.
Sadece Windows ve işte ekran kartı RGB'si fan hızını falan ayarlamak için şeyler oyun yüklemeceğim oyun için 510MP 960 alırım bir tane bir tane de 240'lık modelinden alırım sadece 240 fazla olur diye korkuyorun tuzlu biraz .D.
Olabilir SSD'de mantıklı zaten çok fark yok ama açılma hızı önemli değil işlemler hızlı olsun hesabı M.2 SATA SSD'ye göre çok daha hızlı bir fark olur mu sizce işlemlerde falan.
Bir de bu System32 falan onlarda Windows'un içinde değil mi hepsi birlikte sistemfalan.
Olabilir SSD'de mantıklı zaten çok fark yok ama açılma hızı önemli değil işlemler hızlı olsun hesabı M.2 SATA SSD'ye göre çok daha hızlı bir fark olur mu sizce işlemlerde falan.
Bir de bu System32 falan onlarda Windows'un içinde değil mi hepsi birlikte sistemfalan.
Hocam oyunda değil demek istediğim biraz değişik ama mesela Windows arkada işlem yapıyor ya o okuma ve hızı ne kadar yüksekse o kadar hızlı mı yapıyor.
Hocam oyunda değil demek istediğim biraz değişik ama mesela Windows arkada işlem yapıyor ya o okuma ve hızı ne kadar yüksekse o kadar hızlı mı yapıyor.