Windows 10 neden ucuz?

Thegemen1

Hectopat
Merhaba ben Windows 10'un deneme sürümünü kullanıyorum ve orijinal Windows 10 almak istiyorum. Windows 10 Microsoft'ta bana göre çok pahalı. Ama n11.com da çok ucuza işletim sistemi satıldığını gördüm. Bunlar neden bu kadar ucuz, alsam sorun yaşar mıyım ?

Merhaba ben Windows 10'un deneme sürümünü kullanıyorum ve orijinal Windows 10 almak istiyorum. Windows 10 Microsoft'ta bana göre çok pahalı. Ama n11.com da çok ucuza işletim sistemi satıldığını gördüm. Bunlar neden bu kadar ucuz, alsam sorun yaşar mıyım ?
Yaşamazsınız tek kullanımlıktır. Yorumlara mağaza puanınına göre alabilirsiniz.

Sebebi alınan anahtarın sahibi belirsizdir ve tek kullanımlıktır ayrıca Microsoft´tan destek alamazsınız. Anakartınıza işlenir aldığınız key. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Tüm bilgisayarlarımda "OEM", sizin bahsettiğiniz ucuz key, kullandım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı