Windows 10 nereden alınır?

Ready2DieMuscle

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 almak istiyorum lakin 1 sitede 500 digerinde 1000 TL diyor. Guvendiginiz orj Windows 10 satan site var mı ben buradan aldim diyen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u Microsoft'un sunucularından indirdiğiniz ücretsiz ISO ile bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Ürün anahtarı kısmına gelirsek herhangi bir sürümden yükseltme yaptıysanız o sürümün ürün anahtarı çalışır. Tabii ki HWIDGEN ya da KMSpico kullanılabilir lakin bunlar zararlı yazılımlar. Tavsiyem internette uygun fiyatlarda ürün anahtarı almanız.

Windows 10'u Microsoft'un sunucularından indirdiğiniz ücretsiz ISO ile bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Ürün anahtarı kısmına gelirsek herhangi bir sürümden yükseltme yaptıysanız o sürümün ürün anahtarı çalışır. Tabii ki HWIDGEN ya da KMSpico kullanılabilir lakin bunlar zararlı yazılımlar. Tavsiyem internette uygun fiyatlarda ürün anahtarı almanız.
Hocam, hwıdgen kalıcı olduğu için yaptıktan sonra format atınca sorun çıkarır mı? Bence formattan sonra riski kalmaz. 🙂
Kmspico konusunda haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı