Windows 10 nereden edinebilirim?

Hanhz

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda FreeDOS bir dizüstü aldım. Abra A5 15.6 modelini aldım şu an için lisanssız Windows 10 yükledim. Bunu orijinal yapmak istiyorum ama bu Key nasıl alınır, nereden alınır, OEM nedir hiçbir bilgim yok. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bir de ek olarak Office programlarına ihtiyacım olacak onları da lisanslı bir şekilde uygun fiyatlara nasıl ulaşabilirim?

OEM Key fiyatı bakımından tercih edilebilir. İnternette bir çok yer satıyor ancak ben önermiyorum.

Bilgisayarınızda yüklü olan Windows'u etkinleştirmek için çalıntı veya sahte bir ürün anahtarı satın alırsanız, anahtar etkinleştirme için çalışmayabilir, başka bir bilgisayarda kullanılıyor olabilir veya anahtarın çalıntı olduğu bildirilmişse Microsoft tarafından daha sonra kullanılması engellenebilir.

Onun yerine Microsoft'tan almanız hem destek hemde sorun yaşamamanız adına daha iyi olacaktır.

OEM Key fiyatı bakımından tercih edilebilir. İnternette bir çok yer satıyor ancak ben önermiyorum.

Bilgisayarınızda yüklü olan Windows'u etkinleştirmek için çalıntı veya sahte bir ürün anahtarı satın alırsanız, anahtar etkinleştirme için çalışmayabilir, başka bir bilgisayarda kullanılıyor olabilir veya anahtarın çalıntı olduğu bildirilmişse Microsoft tarafından daha sonra kullanılması engellenebilir.

Onun yerine Microsoft'tan almanız hem destek hemde sorun yaşamamanız adına daha iyi olacaktır.
Fiyatına bakmışsındır umarım. 1300 TL. İnternette bu keyi satan onlarca güvenilir site var.
Ben burdan aldım, 30 dakika içinde elime ulaştı. Alın bu da kanıt. Çalıştı da.
anahtar.png

İkisinin de ürün anahtarlarını netten alabilirsiniz. Gittigidiyor'da var mesela. Bill Gates'in daha fazla paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. 6 TL ile 1300 TL arasında seçim yapmak size kalmış.

Fiyatına bakmışsındır umarım. 1300 TL. İnternette bu keyi satan onlarca güvenilir site var.
Ben burdan aldım, 30 dakika içinde elime ulaştı. Alın bu da kanıt. Çalıştı da.Eki Görüntüle 652816
Bakmadım kendimde var 820TL'ye almıştım 2017 yılında.
1300 TL bir lisansa verilmez, internette ucuza satılıyor 15-20 liraya. Hayır 150-200 TL olsa yine tamam diyeceğiz de, 1300-2000 TL Windows 10 lisansı için fazla.
Alacağınız işte kullandığınız bir yazılım için o fiyatlar veriliyor neden Windows'a verilmesin?

OEM Key yasak değil. Satan çok yer var. Yorumlara bakıp alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı