Windows 10 artık indirilemez mi oldu Windows'un sitesinden indirdiğim kurulum dosyalalının hepsi bozuk çıkıyor.
Fotoğraf atmada kısıtlama yemişim sanırım şöyle özetleyeyim kurulum sekmesinde mimari seçin kısmında 64-bit yazısı farklı bir dilde yazılmış gibi gözüküyor.
Windows 10 artık indirilemez mi oldu Windows'un sitesinden indirdiğim kurulum dosyalalının hepsi bozuk çıkıyor.
Fotoğraf atmada kısıtlama yemişim sanırım şöyle özetleyeyim kurulum sekmesinde mimari seçin kısmında 64-bit yazısı farklı bir dilde yazılmış gibi gözüküyor.
Ben de buradan indirdim hatta 2 sefer fark etmeden tekrar tekrar indirip denedim. Dediğim gibi 64 Bit yazısı bozuk dilde çıkıyor ISO'yu oluşturmaya çalıştığımdaysa doğal olarak ayrıştırma hatası alıyorum.
Ben indirmeye çalıştığımda 64 Bit yazısı bozuk çıkıyor siz bir indirip deneyebilir misiniz? Bu yaşanılan kurulum sorunu şu an kullandığım bilgisayardan ötürü olabilir mi diye düşünüyorum şu an fakat böyle bir ihtimal var mı onu bile bilmiyorum.
Yapabilirseniz çok iyi olur bana Windows 10 ISO'su lazım flash belleğe atıp yeni bilgisayarımın kurulumunu yapacağım. Sizinle DM üzerinden konuşmak mümkün mü bir türlü bulamadım.
Yapabilirseniz çok iyi olur bana Windows 10 ISO'su lazım flash belleğe atıp yeni bilgisayarımın kurulumunu yapacağım. Sizinle DM üzerinden konuşmak mümkün mü bir türlü bulamadım.
Merhaba, resmi uygulama ve sitesi kullanılarak Windows10.iso sizin için hazırlanıp, sunucularımıza yükleme işlemini başarılı şekilde tamamladım. İndirme sağlandığında tarafımıza bilgi vermeniz durumunda ilgili iSO sunucularımızdan kaldırılacaktır.
Merhaba, resmi uygulama ve sitesi kullanılarak Windows10.iso sizin için hazırlanıp, sunucularımıza yükleme işlemini başarılı şekilde tamamladım. İndirme sağlandığında tarafımıza bilgi vermeniz durumunda ilgili iSO sunucularımızdan kaldırılacaktır.
Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4955) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.