Windows 10 nereden indirilir?

Phoenixfor1

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 artık indirilemez mi oldu Windows'un sitesinden indirdiğim kurulum dosyalalının hepsi bozuk çıkıyor.

Fotoğraf atmada kısıtlama yemişim sanırım şöyle özetleyeyim kurulum sekmesinde mimari seçin kısmında 64-bit yazısı farklı bir dilde yazılmış gibi gözüküyor.

Windows 10 artık indirilemez mi oldu Windows'un sitesinden indirdiğim kurulum dosyalalının hepsi bozuk çıkıyor.

Fotoğraf atmada kısıtlama yemişim sanırım şöyle özetleyeyim kurulum sekmesinde mimari seçin kısmında 64-bit yazısı farklı bir dilde yazılmış gibi gözüküyor.

Merhaba, Windows 10'u indirin buradan Aracıyı indirip iSO'yu indirip kendiniz bir flash dosyası oluşturabilirsiniz.

Merhaba, Windows 10'u indirin buradan aracıyı indirip ISO'yu indirip kendiniz bir flash dosyası oluşturabilirsiniz.

Ben de buradan indirdim hatta 2 sefer fark etmeden tekrar tekrar indirip denedim. Dediğim gibi 64 Bit yazısı bozuk dilde çıkıyor ISO'yu oluşturmaya çalıştığımdaysa doğal olarak ayrıştırma hatası alıyorum.

Lisans anahtarı olmadanda indirilebiliyor.

Lisans anahtarın var ise buradan indiriliyordu en son.

Ben indirmeye çalıştığımda 64 Bit yazısı bozuk çıkıyor siz bir indirip deneyebilir misiniz? Bu yaşanılan kurulum sorunu şu an kullandığım bilgisayardan ötürü olabilir mi diye düşünüyorum şu an fakat böyle bir ihtimal var mı onu bile bilmiyorum.

Merhaba.

Sizin için dilerseniz bir iSO hazırlayabilirim, orjinal sitesinden indirip yükleyebilirim doğru bir iSO'yu bana iletmeniz yeterlidir.

Merhaba.

Sizin için dilerseniz bir ISO hazırlayabilirim, orijinal sitesinden indirip yükleyebilirim doğru bir ISO'yu bana iletmeniz yeterlidir.

Yapabilirseniz çok iyi olur bana Windows 10 ISO'su lazım flash belleğe atıp yeni bilgisayarımın kurulumunu yapacağım. Sizinle DM üzerinden konuşmak mümkün mü bir türlü bulamadım.

Yapabilirseniz çok iyi olur bana Windows 10 ISO'su lazım flash belleğe atıp yeni bilgisayarımın kurulumunu yapacağım. Sizinle DM üzerinden konuşmak mümkün mü bir türlü bulamadım.

Merhaba, resmi uygulama ve sitesi kullanılarak Windows10.iso sizin için hazırlanıp, sunucularımıza yükleme işlemini başarılı şekilde tamamladım. İndirme sağlandığında tarafımıza bilgi vermeniz durumunda ilgili iSO sunucularımızdan kaldırılacaktır.

Link : https://hostragonsgloballimited-my....5DtTBtfCIk4F4BK4bg7Ob8HiWHMtvHhbXrDQ?e=oFjIFj

Merhaba, resmi uygulama ve sitesi kullanılarak Windows10.iso sizin için hazırlanıp, sunucularımıza yükleme işlemini başarılı şekilde tamamladım. İndirme sağlandığında tarafımıza bilgi vermeniz durumunda ilgili iSO sunucularımızdan kaldırılacaktır.

Link : https://hostragonsgloballimited-my....5DtTBtfCIk4F4BK4bg7Ob8HiWHMtvHhbXrDQ?e=oFjIFj
bunu rufuslayıp flash belleğime atmalıyım değil mi?

yok yine olmadı Iso yansısı ayrıştırma başarısız oldu yazıyor

bkz

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-17 143651.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-17 143651.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Eylül ayı son güncelli
Netfwork 3.5 istersen tik at

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı