Windows 10 not ile kapatmak doğru mudur?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aylar önce bu tarz videoya bakarak kapatmıştım, yaptığım kötü veya zararlı bir şey mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aylar önce bu tarz videoya bakarak kapatmıştım yaptığım kötü veya zararlı bir şey mi?

Yanlış hatırlamıyorsam notlara bir şey yazarak kapatmıştım, yanlış hatırlıyor olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu tarz etkinleştirmeler KMS ile yapılıyor çoğu insanın bilgisayarında KMS ile etknleştirilmiş durumda zannetmiyorum kötü bir şey olacağını.

Videoda cmd üzerinden program kurarak Windows'a crack atıyor. Bence çok güvenli bir işlem değil. Tavsiyem hepsiburada, n11 gibi sitelerde 50 tl gibi ucuz bir fiyata keyler satılıyor. Bu keyler ile aktivasyon gerçekleştirebilirsin.

Arkadaşım uzun zamandır Windows'u böyle kullanıyordu bir sorun çıkarmamıştı. Yine de dikkat etmek lazım böyle şeylere.

Genelde bu tarz etkinleştirmeler KMS ile yapılıyor çoğu insanın bilgisayarında KMS ile etknleştirilmiş durumda zannetmiyorum kötü bir şey olacağını.

Videoda CMD üzerinden program kurarak Windows'a crack atıyor. Bence çok güvenli bir işlem değil. Tavsiyem Hepsiburada, N11 gibi sitelerde 50 TL gibi ucuz bir fiyata keyler satılıyor. Bu keyler ile aktivasyon gerçekleştirebilirsin.

Arkadaşım uzun zamandır Windows'u böyle kullanıyordu bir sorun çıkarmamıştı. Yine de dikkat etmek lazım böyle şeylere.

Sağ olun cevaplar için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı