Windows 10 notebook HDD durumu kötü sorunu

DarK_17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımdan ödünç aldım Samsung Windows 10 kurulu laptop.
Dün açılırken scanning and repairing drive (C:) %0 hatası aldım bunun dolmasını beklemeden laptobu kapama tusuna basılı tutup kapattım. Bide o gun laptop sarjı da oynarken elektirik gidip gelmişti ondan sonra oldu bu zaten.

Şimdi Laptop dun acılıyordu en azından bugun laptobu actımda calısıyor ama goruntu yok ve HDD'led de yanmıyor. Dıger ısıkları yanıyor ama sadece harddiski gösteren led yanmıyor.

Bende harddiskte şüplehenip harddiski söktüm kendi masaustu bilgisayarıma taktım orda da acılırken harddisk bad falan yazıyodu su an yazıyı tam hatırlamıyorum.
Neyse sonra internetten çeviriye yazdım o ıngılıze hata yazısını harddisk durumu kötü veya okunamuyor diyo çeviri ile cevrince de.

Acaba harddiskmi bozuk yenı alsam duzelır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
%0 hatası aldım bunun dolmasını beklemeden laptobu kapama tusuna basılı tutup kapattım.
Hata 1.
Bende harddiskte şüplehenip harddiski söktüm kendi masaustu bilgisayarıma taktım orda da acılırken harddisk bad falan yazıyodu
Hata 2.
Bunları yapmamanız gerekirdi. Notebook'un yazılı Windows'u ile sizin masaüstünüzün yazılı Windows'u bir değil. HDD'in sistem değişikliği işletim sistemine hasar verebilir. Sisteme format atmayı deneyin. Eğer atılmıyorsa hiçbir sistemde HDD zarar görmüş demektir.

Valla laptopta dugmeye basıyorum sonra alttakı sarj power wifi ledleri yaniyo
sadece hdd led yanmıyor acıl yardım edın bılgısayar benım degıl

ve goruntu gelmıyo dugmeye basınca hdd led yanmıo sanırsam hdd ledden sebep goruntu yok gıbıme gelıyo

Şimdi 1 ramı cıkartıp actım Bilgisayarı
şu an xp kurulu ama win 7 pro 'ya çevircem Yardımınız İçin Sağolun iyi Günler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı