Straich
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, aylardır normal olarak kullandığım sistemim critical_process_died şeklinde mavi ekran vermeye başladı, driverların çakıştığını, veya yüklü herhangi bir programın bozulduğunu düşünerek temiz kurulum yaptım, donanımsal olarak bir sorun olmadığını düşünüyordum ki bilgisayarın donanım bileşenleri 1 yaşını yeni doldurdu. Temiz kurulumdan sonra 1 haftadır sorunsuz çalışıyordu sistemim, driverları normal bir şekilde kurdum en güncel versionlarını. BIOS'um güncel son sürüm, windows sürüm 1909 kullanıyorum. Öncelikle performans düşüşleri ardından bu konuyu yazarken bile mavi ekran yedim. Sistem özellikleri şöyle:
ROG STRIX 2060.
Ryzen 5 3600.
16 GB RAM.
ASUS B450 PLUS GAMING anakart.
240GB SanDisk SSD.
480GB HyperX SSD.
Konuyla alakalı genede Memtest ve SSD sağlık testi yaptım ve hata bulamadım. Minidump dosyasını kendim incelemeye çalıştığımda NTOskrnl.exe kaynaklı olduğunu görüyorum fakat konuya dair pek bir bilgim yok.
Minidump dosyası:
drive.google.com
Konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
Son olarak da konuyla alakalı eski forumları okudum fakat pek faydalı bir şey bulamadım.
Ek olarak, özellikle ve özellikle bir şeyler indirmeye çalıştığımda kesin mavi ekran yiyorum.
ROG STRIX 2060.
Ryzen 5 3600.
16 GB RAM.
ASUS B450 PLUS GAMING anakart.
240GB SanDisk SSD.
480GB HyperX SSD.
Konuyla alakalı genede Memtest ve SSD sağlık testi yaptım ve hata bulamadım. Minidump dosyasını kendim incelemeye çalıştığımda NTOskrnl.exe kaynaklı olduğunu görüyorum fakat konuya dair pek bir bilgim yok.
Minidump dosyası:
040121-6937-01.rar

Konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
Son olarak da konuyla alakalı eski forumları okudum fakat pek faydalı bir şey bulamadım.
Ek olarak, özellikle ve özellikle bir şeyler indirmeye çalıştığımda kesin mavi ekran yiyorum.
Son düzenleme: