Windows 10 NVIDIA kontrol paneli yok

mucox78

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
nvidia gt540 m
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz
Arkadaşlar merhaba. Intel(r) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Windows 10 Pro bir laptop kullanıyorum. PC aldığım zaman Windows 7 idi Windows 10 yükseltmemin bir süre sonrasında NVIDIA GT540M ekran kartımda kod 43 hatası aldım. Onu bir şekilde halletim ve hatayı giderdim ancak sağ tık yaptığım zaman NVIDIA kontrol paneli yok ve Denetim Masası'ndan NVIDIA Denetim Masası'na bir türlü erişemiyorum. Tıklasam da açılmıyor internette ne yazarsa yaptım. Yardımcı olabilen varsa mutlu olurum. Sorun Windows 10'la mı alakalı? Yok yere Windows 7'ye dönmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Intel(r) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Windows 10 Pro bir laptop kullanıyorum. PC aldığım zaman Windows 7 idi Windows 10 yükseltmemin bir süre sonrasında NVIDIA GT540M ekran kartımda kod 43 hatası aldım. Onu bir şekilde halletim ve hatayı giderdim ancak sağ tık yaptığım zaman NVIDIA kontrol paneli yok ve Denetim Masası'ndan NVIDIA Denetim Masası'na bir türlü erişemiyorum. Tıklasam da açılmıyor internette ne yazarsa yaptım. Yardımcı olabilen varsa mutlu olurum. Sorun Windows 10'la mı alakalı? Yok yere Windows 7'ye dönmek istemiyorum.

Microsoft Store'den aradın mı? Oradan kuruyorsun genelde.

Microsoft store'dan yüklemeyi bir deneyin. O da olmazsa driverları silip tekrar kurmayı deneyin.

Arkadaşlar merhaba. Intel(R) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Windows 10 Pro bir laptop kullanıyorum. PC aldığım zaman Windows 7 idi Windows 10 yükseltmemin bir süre sonrasında NVIDIA GT540M ekran kartımda kod 43 hatası aldım. Onu bir şekilde halletim ve hatayı giderdim ancak sağ tık yaptığım zaman NVIDIA kontrol paneli yok ve Denetim Masası'ndan NVIDIA Denetim Masası'na bir türlü erişemiyorum. Tıklasam da açılmıyor internette ne yazarsa yaptım. Yardımcı olabilen varsa mutlu olurum. Sorun Windows 10'la mı alakalı? Yok yere Windows 7'ye dönmek istemiyorum.

Bende de bilgisayarı sıfırladığımda aynı problem olmuştu internetten kendi sitesinden indirdim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft store'dan yüklemeyi bir deneyin. O da olmazsa driverları silip tekrar kurmayı deneyin.
evet oradanda indirdim ve uygulama kurulu olan Nvidia sürücüsüyle uyumlu değil hatası veriyor.ve driverleri bilmem kaç kez sildim kurdum yetmedi ddu ile sildim kontrol panel bir türlü gelmiyor.
Microsoft Store'den aradın mı? Oradan kuruyorsun genelde.
evet oradanda indirdim ve uygulama kurulu olan Nvidia sürücüsüyle uyumlu değil hatası veriyor.ve driverleri bilmem kaç kez sildim kurdum yetmedi ddu ile sildim kontrol panel bir türlü gelmiyor.
Bende de bilgisayarı sıfırladığımda aynı problem olmuştu internetten kendi sitesinden indirdim ben.
kendi sitesi dediğin nvidia sitesiyse evet ordan indirdim zaten hep 391.35 sürümünü

Microsoft Store'dan bakın oradaydı diye biliyorum Nvidia Control Panel Microsoft.

Monitörün ekran kartının çıkışına bağlı olması lazım.
NVIDIA'nın kendi sürücüsünü kurun onunla beraber zaten Denetim Masası Microsoft Store ile uğraşmayın.

Arkadaşlar sorunu BIOS ayarlarımı sıfırlayarak çözdüm. BIOS ayarlarını sıfırlamadıktan sonra güncel BIOS kursamda, NVIDIA sitesinden son driver indirip kursamda, DDU ile tamamen kaldırsamda, hizmetlerden durdur - başlat yapsamda, yani kısacası ne yaparsam yapayım sorunum BIOS sıfırladıktan sonra çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı