Windows 10 OC Otomatik Onarıma Hazılanılıyor sorunu

EnesArmagan@

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Daha sonra BIOS'dan işlemciyi overclock yaptım. Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra bilgisayar açılmadan tekrar yeniden başlatıldı. Sonra "Otomatik Onarıma Hazılanılıyor" yazısı çıktı. Tekrar yeniden başlatıldı ve böyle devam etti. Kısacası bilgisayar açılmıyor.
  • İşlemci: Intel Pentium G3258
  • Anakart: MSI H81M P33

@MF @Recep Baltaş @Ali Güngör

Ben Windows 10'a temiz kurulum ile geçtim (tabii öncesinde yükseltme yaparak lisans kısmını halletim :) ) performans konusunda 2-3 saniye farklar oluyor en basit radyo programında bile SSD yokmuşçasına açıyor bilgisayar sanki HDD üzerinden açıyor gibi ama sistem SSD üzerine yüklü, 8.1'deyken O.C yapmıştım sisteme ama 10'a geçerken BIOS üzerinden fabrika ayarlarına dönmeden geçtim acaba sistemimimdeki performans kaybı bundan dolayı mıdır yoksa intel chipsetin hala Windows 10 için özel bir güncelleme yapmamasından mı kaynaklıdır?

BIOS'u sıfırladım overclock yaptım fakat yine aynı şey oldu. 10 dk boyunca bekledim ama olmadı. Kurulum medyasını taktım ilginç aynı şey oldu. Windows logosu geliyor bilgisayar yeniden başlatılıyor bu sürekli devam ediyor. @Ali Güngör @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• 20150731_182412.jpg
    20150731_182412.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 251
  • 20150731_182427[1].jpg
    20150731_182427[1].jpg
    193,2 KB · Görüntüleme: 241
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı