Windows 10 otomatik onarıma hazırlanıyor

Windows 10 yüklü bir flash belleğim var onu takıp format atabilir miyim?

Evet, en mantıklısı format atmak gibi gözüküyor. Windows hasar görmüş gibi. Windows başlarken bilgisayarı fişten çekince onarıma atmış ama zarar görmüşe benziyor Windows. Bir de HDD mi kullanıyorsunuz?

Bilgisayara zarar verirsiniz. Olabilir de olmayabilir de şansınıza bağlı PSU'ya bağlı bir şeyler olabilir.
İlk aldığım zaman da bir keresinde elektrik gide gele Windows çökmüştü bu sefer de ramın markasını öğrenmek için söktüm geri taktım sonra kasa açıldı ama ekranda görüntü gelmedi bu eskiden de olmuştu silgi ile silip takınca açılıyordu
Evet, en mantıklısı format atmak gibi gözüküyor. Windows hasar görmüş gibi. Windows başlarken bilgisayarı fişten çekince onarıma atmış ama zarar görmüşe benziyor Windows. Bir de HDD mi kullanıyorsunuz?
Hocam 2 HDD bir 1 SSD Var onarıma hazırlanıyor yazısı sürekli aynı şey idi tekrardan fişi çektim

Hocam 2 HDD bir 1 SSD var onarıma hazırlanıyor yazısı sürekli aynı şey idi tekrardan fişi çektim.

Bence fişten çekmeyin. Fişten çekmek çok da iyi değil. Kasanın düğmesinden kapatın en kötü. Fişten çekmek HDD'lere zarar verebiliyor. SSD'ye zararı daha az belki veri kaybı olabilir o an diske bir şey yazılıyorsa. Dediğim gibi Windows'u yeniden kurarak çözebileceğinizi düşünüyorum. BIOS'a girebiliyor musunuz?

Bence fişten çekmeyin. Fişten çekmek çok da iyi değil. Kasanın düğmesinden kapatın en kötü. Fişten çekmek HDD'lere zarar verebiliyor. SSD'ye zararı daha az belki veri kaybı olabilir o an diske bir şey yazılıyorsa. Dediğim gibi Windows'u yeniden kurarak çözebileceğinizi düşünüyorum. BIOS'a girebiliyor musunuz

Bence fişten çekmeyin. Fişten çekmek çok da iyi değil. Kasanın düğmesinden kapatın en kötü. Fişten çekmek HDD'lere zarar verebiliyor. SSD'ye zararı daha az belki veri kaybı olabilir o an diske bir şey yazılıyorsa. Dediğim gibi Windows'u yeniden kurarak çözebileceğinizi düşünüyorum. BIOS'a girebiliyor musunuz?
Şimdi de böyle

Dosya Ekleri

• IMG-20230128-WA0005.jpeg
    IMG-20230128-WA0005.jpeg
    273,4 KB · Görüntüleme: 44
Donanımsal bir sıkıntı olabilir. BIOS'a girilebiliyor mu BIOS'a girme tuşuna basınca?
Bilgisayar Açıldı Şimdi

Donanımsal bir sıkıntı olabilir. BIOS'a girilebiliyor mu BIOS'a girme tuşuna basınca?
Hocam merhaba geçen formda yazmıştınız şimdi de bilgisayar açılıyor ama oyuna girince donup kalıyor öylece

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı