Windows 10 OEM keyler

Bir süre sonra Windows Update otomatik olarak sürücü güncellemesi yapıp bilgisayarı cortlatabilir ve siz bu otomatik güncelleme özelliğini kapatmak isteyebilirsiniz işte bu sadece Pro'da yapılabiliyor Windows Update hizmetini her ne kadar kapatsanız dahi tekrar açılıyor ama Pro sürümünde gpedit kullanarak kapatabilirsin, veya oyun oynarken bir anda ping fırlaması yaşayabilirsin bunun içinde Update, telemetri, veri gönderimi gibi şeyleri de gpedit ile kapatabilirsin.

Cortlatabilir derken? Ben zaten 2-3 günde bir güncelleştirmeleri denetliyorum Windows Update'in çalışmasında ne gibi bir sakınca vardır?

Cortlatabilir derken? Ben zaten 2-3 günde bir güncelleştirmeleri denetliyorum Windows Update'in çalışmasında ne gibi bir sakınca vardır?

Ben çoğu zaman yaşadım, Windows Update otomatik olarak ekran kartı sürücüsünü güncelledi ve Rainbow Six Siege ve daha birçok oyunda oyuna giriş ekranında takılı kaldı, diğer herkes %100 yüklenmiş benimki %0 da 10 dakikadır herkes bekliyor ve bana sövüyorlar sonra gittim Windows Update otomatik olarak güncelleme özelliğini gpedit ile elle güncelleme olarak seçtim sonra da sürücüleri otomatik yükle seçeneğini kapattım ve eski sürücüyü indirdim müthiş Windows bana beta sürümünü kurmuş sürücünün bende gittim normal sürümü kurdum ve düzeldi. Zaten AMD ekran kartlarının ne kadar sorunlu olduğunu biliyorsunuz her güncelleme ile olaylar çıkartıyor bir de üstüne beta sürümünü kurmuş.

Ben çoğu zaman yaşadım, Windows Update otomatik olarak ekran kartı sürücüsünü güncelledi ve Rainbow Six Siege ve daha birçok oyunda oyuna giriş ekranında takılı kaldı, diğer herkes %100 yüklenmiş benimki %0'da 10 dakikadır herkes bekliyor ve bana sövüyorlar sonra gittim Windows Update otomatik olarak güncelleme özelliğini gpedit ile elle güncelleme olarak seçtim sonra da sürücüleri otomatik yükle seçeneğini kapattım ve eski sürücüyü indirdim müthiş Windows bana beta sürümünü kurmuş sürücünün bende gittim normal sürümü kurdum ve düzeldi. Zaten AMD ekran kartlarının ne kadar sorunlu olduğunu biliyorsunuz her güncelleme ile olaylar çıkartıyor bir de üstüne beta sürümünü kurmuş.

HMM bende NVIDIA ekran kartı var ve hiç böyle bir sorun yaşamadım ve otomatik güncelleştirmeyi kapatma ihtiyacı duymadım Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum zaten AMD'nin ekran kartlarında genel olarak bir Driver problemi varmış ama çözülebiliyor.

Nereden aldığınızı hatırlıyor iseniz buraya bağlantısını atabilir misiniz? Hem konu sahibi yararlanır hem de diğer kullanıcılar. :)
Nereden aldınız? 50TL'ye buldum hala 20TL'ye varsa boşuna vermeyelim fazladan ahaha.
Valla kapatmışlar ekran fotosunu atıyorum birde 10 değil 11 tl 😁😁😁
26B77185-5979-4DA7-B3B4-F8B9A3F6E63C.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı