Arkadaşlar Windows 10 işletim sistemi alacağım da Gittigidiyor'da Windows 10 Pro OEM 400 TL. OEM olmayan işletim sistemleri de 700-800 arası. Ne fark var bunların arasında?
Arkadaşlar Windows 10 işletim sistemi alacağım da Gittigidiyor'da Windows 10 Pro OEM 400 TL. OEM olmayan işletim sistemleri de 700-800 arası. Ne fark var bunların arasında?
Bir diğer alternatif olarak e-PTTAVM 'den alabilirsin. 29,90₺
Windows 10 Pro. İndirme linkleri ve lisans keyi mailine geliyor sadece 1 bilgisayarda kullanabilirsin. Sorunsuz bir sistem. 400-800 ₺ vermeye değmez.
Ben toplama bilgisayar adlım büyük ihtimalle de içinde 30 günlük windows olucak onu tam sürüm yapıp key le etkinleştirebilirmiyim ? ve windowsu nasıl tam sürüm yapabilirim
Ben toplama bilgisayar adlım büyük ihtimalle de içinde 30 günlük windows olucak onu tam sürüm yapıp key le etkinleştirebilirmiyim ? ve windowsu nasıl tam sürüm yapabilirim
seçeneğine tıklayıp e-postana gelen key'i girebilirsin. Böylelikle sistemin etkinleştirilmiş olur.
Farklı bir deneme sürümü kurulmuşsa gelen e-postaya hangi sürüme sahip olduğunu söylersin onlar tekrar bir key yollar veya indirme linki yollar indirip format atmanızı ister. Bu süreci tam olarak bilmiyorum maalesef.