Windows 10 OEM nedir?

antergos2

Decapat
Arkadaşlar Windows 10 işletim sistemi alacağım da Gittigidiyor'da Windows 10 Pro OEM 400 TL. OEM olmayan işletim sistemleri de 700-800 arası. Ne fark var bunların arasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben toplama bilgisayar adlım büyük ihtimalle de içinde 30 günlük windows olucak onu tam sürüm yapıp key le etkinleştirebilirmiyim ? ve windowsu nasıl tam sürüm yapabilirim

Ben toplama bilgisayar adlım büyük ihtimalle de içinde 30 günlük windows olucak onu tam sürüm yapıp key le etkinleştirebilirmiyim ? ve windowsu nasıl tam sürüm yapabilirim
Genelde Windows 10 Pro 30 günlük dereme sürümü kuruyorlar. Sen satın aldığın key'i deneme sürümünde iken
Bilgisayarım Sağ Tık > Özellikler > Windows Ürün Etkinleştirme(sayfanın altlarına doğru) > Ürün Anahtarını Değiştir
seçeneğine tıklayıp e-postana gelen key'i girebilirsin. Böylelikle sistemin etkinleştirilmiş olur.
Farklı bir deneme sürümü kurulmuşsa gelen e-postaya hangi sürüme sahip olduğunu söylersin onlar tekrar bir key yollar veya indirme linki yollar indirip format atmanızı ister. Bu süreci tam olarak bilmiyorum maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı