• ISO paylaşımı artık yapmıyorum. Playbook ile arasında bir fark yok. ISO hazırlarken bu ayarları imaja entegre toplayıp ISO yaptıktan sonra yayınlıyoruz. Playbook'ta siz sistemi kurduktan sonra uygulayabiliyorsunuz. Güzel yanı istediğiniz gibi güncelleme yapabiliyorsunuz. Sabit bir kalıp paylaştım ancak isterseniz ayarları özelleştirebilirsiniz veya yeni bir kalıp oluşturabilirsiniz.
•
@Moneymoon ikinci paylaştığınız link eski sürüme ait. Orada 1.5 sürümünde konuyu paylaştım. Ben Toolbox'ı 3.8.1 sürümü ile sonlandırmıştım. Bir müddet sonra tüm çalışmayı sil baştan yazarak 4.0 sürümü ile yeniden yayınladım.
• Playbook kalıp dosyasını kendinize özel olarakta düzenleyebilirsiniz. Blog sayfamda tüm detaylarıyla paylaştım.
Blog sayfamda Batch script eğitimleri, Windows performans ayarları, NTLite rehberleri ve hazırladığım birçok program bulunmaktadır.
• Ayrıca github sayfamdan ekran görüntüleriyle birlikte toolbox'ın tüm detaylarını paylaşıyorum. Oradan daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.
Windows assistant, Batch Script, Batch Toolbox. Contribute to OgnitorenKs/Toolbox development by creating an account on GitHub.