Rehber Windows 10 Optimizasyonu

Hepinizden çok çok özür dilerim, makaleyi yayınladıktan sonra Technopat moderatöreleri benim makaleme bir otomatik düzeltme yapmışlar ve bu da komutun ı harfini I'ye çevirmiş. Hepinizden yine çok çok özür dilerim.
Ve ayrıca makalede bir yazım yanlışı yaptığım için 1 saat ban yedim, bu yüzden bu mesajı çok geç yazdım.

Arkadaşlar uygulamayın sıkıntılı!

Ben makalemde OneDrive'ı kullanmıyorsanız silin demiştim ve eğer senin dosyaların OneDrive'ı sildiğin için gitmişse bu da demek oluyor ki senin dosyaların OneDrive'da depolanıyormuş ve bu da demek oluyor ki sen aslında OneDrive'ı kullanan birisiymişsin, niye kendi problemin yüzünden benim emek verdiğim makaleme "uygulamayın, sıkıntılı" gibi bir yazı yazıyorsun?
Bu arada tek yapman gereken OneDrive'ı geri yüklemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update' yi kapatmak performans ve güvenlik açısından çok kötü bir fikir.

Windows Update' yi kapatmak performans ve güvenlik açısından çok kötü bir fikir.
Ben Windows Update'i kapatmıyorum, otomatik güncelleştirmeleri kapatıyorum.
Ben Windows Update'i kapatmıyorum, otomatik güncelleştirmeleri kapatıyorum.
Büyük ihtimal Windows Update'in canı istediği zaman arka planda çalışıp işlemci kullanımı yükselttiğini bilmeyen birisisiniz.

Büyük ihtimal Windows Update' in canı istediği zaman arka planda çalışıp işlemci kullanımı yükselttiğini bilmeyen birisisiniz.
Benim hiç öyle bir sorunum olmadı . Otomatik güncelleştimeleri hep "PC yavaşlatıyor." kafasıyla kapatırsak yandık.

Benim hiç öyle bir sorunum olmadı . Otomatik güncelleştimeleri hep "PC yavaşlatıyor." kafasıyla kapatırsak yandık.
Benim her zaman Windows Update'in otomatik güncellemesiyle ilgili sıkıntılarım oldu ve bir çok kişininde, Windows Update güncelleme yaparken tek yapmanız görev yöneticisini açıp "System" görevinin kullanımına bakmanız, Windows Update çalışırken yüksek olduğu göreceksiniz, kaldıki otomatik güncellemeleri kapatmanın niye bu kadar sizi şaşırtığını anlamadım? Tek yapmanız gereken istediğiniz zaman manual olarak yapmak.
Rehberdeki hata düzeltilmiştir, artık kod normal bir şekilde çalışıyor, sıkıntısız uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam sondaki Superfetch'i denedim erişim engellendi hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?

CMD'yi Admin modunda açman lazım, doğru yaptığından emin ol.
Bir de Bloatwareları kaldırma işleminde aynısını yaptım Essential tweakness'e tıkladım Form uygulaması yanıt vermiyor. Ortalama kaç dakika sürüyor?

Bir de Bloatwareları kaldırma işleminde aynısını yaptım Essential tweakness'e tıkladım Form uygulaması yanıt vermiyor. Ortalama kaç dakika sürüyor?
Powershell'e dikkatli bakın, bir işlem yaptığını göreceksiniz, sadece "operation" succsesful" diyene kadar bekleyin. 5 dakika felan sürer.

Powershell'e dikkatli bakın, bir işlem yaptığını göreceksiniz, sadece "operation" succsesful" diyene kadar bekleyin. 5 dakika felan sürer.
Tamam teşeşkkür ederim oldu ve makaleniz çok güzel devamını beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…