Rehber Windows 10 Optimizasyonu

Bundan sonra da geleceğini sanmıyorum. İşlem tamamlanmış olabilir, konu sahibi de yanlış hatırlıyor olabilir. İşlemi başarıyla tamamlanmış biri konuya yazabilirse daha iyi olur.
Hayır, Operation Succsesful diye pencere geliyor, doğru hatırlıyorum, az önce başka adamda yaptı gördünüz zaten onda problem olmadı, büyük ihtimal görmemişinizdir, neyse zaten halletmişsiniz galiba.

Bu arada ben konu oluşturmuştum bir hocamız yönlerdirdi bellek kullanımım boştayken %51 iken şu an 38. Çok iyi emeğine sağlık. Olmuyor diyenlerde gerçekten oluyor. Disk kullanımım %100 yerine ellilerde. Çok teşekkürler.

Hayır, Operation Succsesful diye pencere geliyor, doğru hatırlıyorum, az önce başka adamda yaptı gördünüz zaten onda problem olamdı, büyük ihtimal görmemişinizdir, neyse zaten halletmişsiniz galiba.
Bilgisayarı yeniden başlatınca görev çubuğunun sağ tarafında tüm simgeler açıktı, yani işlem tamamlanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…