Rehber Windows 10 Optimizasyonu

Çokta fark yaratacak şeyler değiller yapmasanız da olur boş verin. Sisteminiz tost makinesi değil ise fazla bir fark hissetmezsiniz. Boşu boşuna sistem kararlılığıyla oynama riskini almayın.

Çokta fark yaratacak şeyler değiller yapmasanız da olur boş verin. Sisteminiz tost makinesi değil ise fazla bir fark hissetmezsiniz. Boşu boşuna sistem kararlılığıyla oynama riskini almayın.
Hocam merhabalar benim iş bilgisayarım biraz çöp. Arkadaşın anlattığı bu taktik işe yarabilir mi ?

Ben PowerShell'e kodu yazıp enter diyorum bunu nasıl açmak istersiniz diye Microsoft Edge vb. uygulamalar çıkıyor. Essential Tweaks diye bir şey yok.

Hocam kodu yazınca kırmızı bir yazı yazıyor ve Kaspersky erişim reddedildi diye bir bildirim gönderiyor eksik bir şey mi var acaba.

Bu işlem öncesi-sonrası sonuçları görebiliceğim bir yer varmı veyahut deneyip söyleyebilcek olan varmı?

En son böyle bir rehberi yaptığım da her oyuna girmeye çalıştığımda gamebar eksik diyordu, oyun aniden kapanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…