Geçen gün @win 10 kullanan win 7 ci'nin yaptığı benzetmeyi gördüm ve küçük bir hırs geldi, sizce OS X Sierra'ya benzemiş mi?
Bu kadar oluyorHayır.
Zamanında Arch Linux macOS benzetmesi kullanmıştım ve cidden çok benziyordu. Oyun oynadığım için Windows'a mahkum olduğum için böyle bir şey yaptım.Standart bir Linux dağıtımı ile çok daha benzer bir görüntü elde edebilirsiniz.
Mesela en basitinden Elemantary OS üstüne tema Arch Linux kursanız çok daha benzer.
SSD diskimin yeri çok az olmasa idi Dual Boot ile Ubuntu ya da Arch kullancaktım. Ama 256 GB 2 oyuna zor yetiyor.Sırf benzesin diye kullanıyorsan Dual Boot yapabilirsin.
Ben de günlük kullanım için Linux ve dağıtımlarını tercih ediyorum.
Öyle yapacağım.Bu arada ikonları olabildiğince küçültün derim, biraz daha benzer.
Büyük ikonlar hoş durmuyor.
Oyun için Windows 10 kullanmanızı öneriyorum. Benim için de macOS her zaman çekici gelmiştir ancak pratikte bir Hackintosh sistem, yeterli deneyime ulaşana kadar oldukça yorucu olacaktır.
Windows 10'a, macOS özelliklerini getirerek çözüme ulaşabilirsiniz. Aşağıda gerekli programları ekledim.
Mactype: macOS'un yazılarının çekici gelme sebebi olan font rendering işlemini Windows'a taşır.
FalconX: Görev çubuğundaki nesneleri ortalar.
QuickLook: macOS'da bulunan space kısayolu.
Ueli: Spotlight alternatifi.
Desktop Dynamic Wallpapers: Dinamik arkaplan özelliğini getirir.
Tabii ki karar sizin, nasıl isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.