Windows 10 Otomatik AMD Ses Sürücüsü Yüklenme Sorunu

Ozan.F

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2017
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç gün önce Win 10'a geçtim fakat daha önce sorunsuz çalışan kulaklığımın microfonunu PC görmüyor. PC güncelledim otomatik AMD sürücüsünü kurmus, silip realtek yüklesem de Amd driver geliyor tekrar. Bu arada mönitör üzerinden yaptım bağlantıyı kulaklığın, arka jaklarda da ses alamadım nedense kulaklıktan tüm çıkışlara taktım, sorunu çözemedim olası çözümlerle ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Screenshot_3.png
Screenshot_1.png


Screenshot_2.png


displayport takılı acaba onla alakası varmı

@Neko @FantastikTürk @SideWinder @Barışçıl @CJack60 arkadaşlar varmi bilgisi olan diplayporta bağlı pc kulaklık bağlantılarıda monitörde.
 
Doğru Realtek sürücüsünü kurduğunuza emin misiniz?

Ayrıca cidden ilginç. Zira Realtek kurulu olmasa da Jak giriş çıkışlarının gözükmesi gerekir.

Kayıt aygıtları ve kayıttan yürütme aygıtları menüsü de sağ tık yapıp devre dışı bırakılmış aygıtları gösteri seçer misin?


Belki devre dışılardır?

---------------

Eğer devre dışı durumdaysalar;

Devre dışı olan aygıtı üzerine gel, sağ tık, etkinleştir.
 
@SideWinder şeçili yüklü bir ses aygıtı yok diyor ve resimdeki gibi tıklanmıyor bir şeye. Anlayamadım ayrı bir sürücümü yüklemem lazım anlamadım ki bu AMD sürücüsünü kaldırmama rağmen tekrar gelmesi başka bir sorun zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@SideWinder şeçili yüklü bir ses aygıtı yok diyor ve resimdeki gibi tıklanmıyor birşeye anlayamadım ayrı bir sürücümü yüklemem lazım anlamadımki bu amd sürücüsünü kaldırmama rağmen tekrar gelmesi başka bir sorun zaten
3. Resimdeki menüyü açacaksın, orada boşluğa sağ tıklayacaksın.

Bir de anakartın nedir?
 
MSI Z270 TOMAHAWK Intel Z270 Soket 1151

@SideWinder tıkladım boşluğa sağ tıkladım dediğin şekilde. Seçili onlar ama farkettiysen 3. resimde hep monitör resmi var. Aygıtlarda benim mönütöre displayport takılı sadece DP ile alakası var mıdır acaba? Eksik bir şey mi yaptım ?

Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@JohnMacTavish Dediklerinizi yaptım driveri kaldırdım.

Screenshot_2.png


Böyle dijital ses (HDMI) yazısı geldi ilginç taraf realtek kurmama ragmen açamıyorum. sistemde bi türlü :D Kulaklık mönitöre bağlı, monitörde displayport üzerinden bağlı. PC'ye, bağlantılarda mı sorun var acaba? @Recep Baltaş fikriniz var mı?

Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı