Windows 10 otomatik olarak key etkinleştiridi

• Konuyu başlatan ZOAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 980
Arkadaşın verdiği rehber konusunda bu durum açıklanıyor. KMS, Microsoft'un etkinleştirme hizmetidir. KMSpico veya benim dilimle KMS Inject ise bu yöntemi kullanarak lisans anahtarsız sisteminizi etkinleştirmeye deniyor. Inject işleminde bir çok dosya kullanılabilir. Eğer içerisinde zararlı olan bir dosya kullanılırsa sisteminizde bir virüsü barındırmış oluyorsunuz. KMSpico bu konunun en bilinen örneği çünkü şu anda piyasadaki KMSpico sürümlerinin %95'i zararlı dosyalar kullanıyor.

Yapan kişi içine koyduysa evet.

Duğru söylüyorsun bir kere değil 10'dan daha fazla virüs indirdim peki bunun cüzümü var mı? Şu bot falan.
Arkadaşın verdiği rehber konusunda bu durum açıklanıyor. KMS, Microsoft'un etkinleştirme hizmetidir. KMSpico veya benim dilimle KMS ınject ise bu yöntemi kullanarak lisans anahtarsız sisteminizi etkinleştirmeye deniyor. Inject işleminde birçok dosya kullanılabilir. Eğer içerisinde zararlı olan bir dosya kullanılırsa sisteminizde bir virüsü barındırmış oluyorsunuz. KMSpico bu konunun en bilinen örneği çünkü şu anda piyasadaki KMSpico sürümlerinin %95'i zararlı dosyalar kullanıyor.

Cüzümü var mı peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı