Windows 10 "Otomatik Onarılmaya Hazırlanıyor" ekranında kalıyor

Seineru

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
1T
2 saat önce bilgisayarımı açıp Osu! Oynadım ve sorun yoktu. Bilgisayarı kapatıp aradan zaman geçtikten sonra açtım Windows 10 şifre giriş ekranı açıldı o sırada 5 dakika telefonla ilgilendikten sonra kafamı kaldırıp bilgisayara baktığımda birdenbire kapanıp yeniden başlattı kendini ve anladığım kadarı ile (emin değilim) HDD'yi taramaya başladı. Taramayı bitirdikten sonra "otomatik onarılıyor" yazısı çıktı ve ben 1 saat bekledim fakat hiçbir şey değişmemişti, 20 dk daha bekledikten sonra güç düğmesine basılı tutup kapatıp tekrar açtım, tekrar açılınca "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" yazısı 10 saniye durup çok saçma siyah bir ekran açılıyor. Ekranın ortasında noktalı çizgiler sürekli bir Loading işaretine benzer sürekli tekrar ediyor. 20 30 dk bekledim bir şey değişmedi ve böyle kaldı. Yardımcı olabilir misiniz?

Siyah ekran bu

Dosya Ekleri

• 1640443953768388933031523269286.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 721
Son düzenleyen: Moderatör:
En sonunda Bu Bilgisayara Windows Düzgün Yüklenmemiş Olabilir diyebilir. Normal olarak başlatın.
BIOS'tan Boot Device Prioty/1. FLOPPY DISK olabilir. HDD/SSD'niz varsa onu seçin.

Sabit disk arızası olabilir. İşletim sistemi dosyalarında sorun olunca bu şekilde rutin döngüde kalabiliyor. Geri yükleme deneyin. Bu tür sorunlarda format ya da geri yükleme çözüm olmaz donanım arızası aramak gerekiyor.

En sonunda Bu Bilgisayara Windows Düzgün Yüklenmemiş Olabilir diyebilir. Normal olarak başlatın.
BIOS'tan Boot Device Prioty/1. FLOPPY DISK olabilir. HDD/SSD'niz varsa onu seçin.
Boot ayarları biraz farklı bende, P0 denediğimde siyah ekran üstünde imleç çıkıyor ve öyle kalıyor o yüzden windows boot manager olarak ayarlıyorum
Bir süredir kendini kapatıp, mavi ekran veriyordu (hafta da bir kez falan) HDD de sorun olduğunu düşünüyordum. Bilgisayar açılırken HDD nin olduğu kısma kulağımı koyup dinlediğim de fan sesinden başka bir ses duymuyorum, tabii bilgisayar 13 yıllık. Emin değilim

Dosya Ekleri

• 16404457774594440224130517054293.jpg
    216,4 KB · Görüntüleme: 650
Tekrar P0 dene fotoğraf at.

Böyle kalıyor.

Az önce P0'a alıp tekrar Windows boot Manager ayarladığımda düzeldi, açıldı şu an. Hiçbir şey anlamadım. Bu işlemi 5 kez falan tekrar lazım 5.de düzeldi ve açıldı. Dipnot: Eski boot ayarlarında açıldı, yeni bir şey eklemedim, sırasını da değiştirmedim.

Dosya Ekleri

• 16404469642974206300486419120312.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 502
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…