MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 11 Mart 2021 #1 Selamlar, geçen konuda belirttiğim gibi hala siyah ekran hatası alıyorum, hiçbir şekilde çözemedim. Son çare olarak otomatik onarıma girip bilgisayarı sıfırlayayım dedim. Acaba otomatik onarıma nasıl girebilirim? Not: Güvenli mod dışında bilgisayarı açamıyorum.
Selamlar, geçen konuda belirttiğim gibi hala siyah ekran hatası alıyorum, hiçbir şekilde çözemedim. Son çare olarak otomatik onarıma girip bilgisayarı sıfırlayayım dedim. Acaba otomatik onarıma nasıl girebilirim? Not: Güvenli mod dışında bilgisayarı açamıyorum.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 15 Mart 2021 #191 MScofield dedi: "Hata: Windows error code 0xC0030079 (FormatMessage error code 0x00003B01)" diye bir hata aldım. Genişletmek için tıkla... Sanırım windows problemi bir. Usb ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir format atalım onu hallederiz. Şuan verebilirsiniz hocam Id ve şifre fakat acelem var. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: "Hata: Windows error code 0xC0030079 (FormatMessage error code 0x00003B01)" diye bir hata aldım. Genişletmek için tıkla... Sanırım windows problemi bir. Usb ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir format atalım onu hallederiz. Şuan verebilirsiniz hocam Id ve şifre fakat acelem var.
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 15 Mart 2021 #192 Sefa70 dedi: Sanırım windows problemi bir. Usb ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir format atalım onu hallederiz. Şuan verebilirsiniz hocam Id ve şifre fakat acelem var. Genişletmek için tıkla... Düzeltme. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Sanırım windows problemi bir. Usb ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir format atalım onu hallederiz. Şuan verebilirsiniz hocam Id ve şifre fakat acelem var. Genişletmek için tıkla... Düzeltme.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 15 Mart 2021 #193 MScofield dedi: Düzeltme. Genişletmek için tıkla... Durum nedir hangi ekran geldi? Artı 0 Eksi
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 15 Mart 2021 #194 @Sefa70 hocam, kurtarma menüsü gelmedi. Bilgisayar yeniden başladı. Benim sol shift bozuk, sağ shift ile yaptım. Ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
@Sefa70 hocam, kurtarma menüsü gelmedi. Bilgisayar yeniden başladı. Benim sol shift bozuk, sağ shift ile yaptım. Ondan olabilir mi?
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 15 Mart 2021 #195 Olabilir hocam. Şuan aceleniz yoksa birazdan gelsem olur mu? Artı 0 Eksi
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 15 Mart 2021 #196 Sefa70 dedi: Olabilir hocam. Şuan aceleniz yoksa birazdan gelsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, gelince yazarsınız. @Sefa70 hocam, şans eseri kurtarma menüsüne gelebildim. Şimdi ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Olabilir hocam. Şuan aceleniz yoksa birazdan gelsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, gelince yazarsınız. @Sefa70 hocam, şans eseri kurtarma menüsüne gelebildim. Şimdi ne yapacağım?
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 16 Mart 2021 #197 MScofield dedi: Olur, gelince yazarsınız. @Sefa70 hocam, şans eseri kurtarma menüsüne gelebildim. Şimdi ne yapacağım? Eki Görüntüle 924720 Genişletmek için tıkla... Hocam oradan komut istemini açmak gerekiyor. Güvenli moda girin, komut istemini açın. Kod:Panoya kopyala d: cd sources setup.exe Çıkan sözleşmeyi kabul edin. Çıkan ekranı gönderin. Bu arada diskte sorun var hocam. Muhtemelen format attıktan sonra tekrar olacak bu olaylar. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Olur, gelince yazarsınız. @Sefa70 hocam, şans eseri kurtarma menüsüne gelebildim. Şimdi ne yapacağım? Eki Görüntüle 924720 Genişletmek için tıkla... Hocam oradan komut istemini açmak gerekiyor. Güvenli moda girin, komut istemini açın. Kod:Panoya kopyala d: cd sources setup.exe Çıkan sözleşmeyi kabul edin. Çıkan ekranı gönderin. Bu arada diskte sorun var hocam. Muhtemelen format attıktan sonra tekrar olacak bu olaylar.
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 17 Mart 2021 #198 Sefa70 dedi: Hocam oradan komut istemini açmak gerekiyor. Güvenli moda girin, komut istemini açın. Kod:Panoya kopyala d: cd sources setup.exe Çıkan sözleşmeyi kabul edin. Çıkan ekranı gönderin. Bu arada diskte sorun var hocam. Muhtemelen format attıktan sonra tekrar olacak bu olaylar. Genişletmek için tıkla... Hocam, güvenli modda yapınca olmadı. Ben de normalde denedim, oldu. Böyle bir ekrana attı: Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Hocam oradan komut istemini açmak gerekiyor. Güvenli moda girin, komut istemini açın. Kod:Panoya kopyala d: cd sources setup.exe Çıkan sözleşmeyi kabul edin. Çıkan ekranı gönderin. Bu arada diskte sorun var hocam. Muhtemelen format attıktan sonra tekrar olacak bu olaylar. Genişletmek için tıkla... Hocam, güvenli modda yapınca olmadı. Ben de normalde denedim, oldu. Böyle bir ekrana attı:
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 17 Mart 2021 #199 MScofield dedi: Hocam, güvenli modda yapınca olmadı. Ben de normalde denedim, oldu. Böyle bir ekrana attı: Eki Görüntüle 926135 Genişletmek için tıkla... Hocam şu an okuldayım. 09.00'da sınavım var 11 gibi bakacağım bitince. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Hocam, güvenli modda yapınca olmadı. Ben de normalde denedim, oldu. Böyle bir ekrana attı: Eki Görüntüle 926135 Genişletmek için tıkla... Hocam şu an okuldayım. 09.00'da sınavım var 11 gibi bakacağım bitince.
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 17 Mart 2021 #200 @Sefa70 biraz ilerledim ve şuraya kadar geldim: Windows'u nereye kuracağım? Gelince yazarsınız hocam. Artı 0 Eksi
@Sefa70 biraz ilerledim ve şuraya kadar geldim: Windows'u nereye kuracağım? Gelince yazarsınız hocam.