Windows 10 Oturum açma hatası

Ben oturum açmayı tercih etmiyorum ama internetinizde veya Windows 10'da bir sorun olabilir. Modem yakınınızdaysa LAN kablosu çekip tekrar deneyebilir olmazsa tekrar Windows 10 Formatı atabilirsiniz. Bu arada başka bir Windows sürümünden mi geçiş yaptınız yoksa format mı attınız?

Çekip takmayı deneyip bilgilendirme yapacağım. Windows 7 den yükseltme yaptım.

Bence sorun yükseltme yapmandandır. Temiz bir Windows 10 formatı atmanı tavsiye ederim. Yine de kabloyla dene bir bakalım.

Windows 7 de format atıp yükseltme işlemi yaptım sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama yarın tekrar mı format işlemi yapabilirim.

Ben de 8.1'den yükseltme yapmıştım. Insider'dım ondan önce de. Ama yükseltme yapanların çoğu performans sorunu yaşıyor. Temiz bir kurulum ile daha rahat olabileceğini düşünüyorum

Temiz kurulum için direk kurtarma bölümünden sıfırla yapmamız yeterli olacaktır sanırım?

Oraya hiç dokunmadım açıkçası. Ama ikinci bir bilgisayarınız varsa denemekten zarar gelmez

Maalesef o yok işte Bakalım deneyerek çözeceğiz Windows 10'uda teşekkür ederim cevapların için belki bilen biri denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…