emirtpc Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #1 Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Ocak 2021 #2 emirtpc dedi: Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun?
emirtpc dedi: Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun?
emirtpc Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #3 AyarsıZZ dedi: Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?
AyarsıZZ dedi: Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Ocak 2021 #4 emirtpc dedi: Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985 Genişletmek için tıkla... Oyunlara girerken açmak daha mantıklı bence. İnternette takılırken kapatırsın. Performansta değişiklik olur. O yüzden oyunlara girerken aç.
emirtpc dedi: Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985 Genişletmek için tıkla... Oyunlara girerken açmak daha mantıklı bence. İnternette takılırken kapatırsın. Performansta değişiklik olur. O yüzden oyunlara girerken aç.
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 16 Ocak 2021 #5 emirtpc dedi: Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985 Genişletmek için tıkla... Sistem kötü ise açık tutulmalıdır. Eğer sistem iyi ise oyunlarda açılabilir.
emirtpc dedi: Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985 Genişletmek için tıkla... Sistem kötü ise açık tutulmalıdır. Eğer sistem iyi ise oyunlarda açılabilir.
M Murat26040 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 93 16 Ocak 2021 #6 emirtpc dedi: Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer çok oyun oynayan birisiysen açık dursun ama internette gezinme vs. işler yapıyosan kapatabilirsin.
emirtpc dedi: Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer çok oyun oynayan birisiysen açık dursun ama internette gezinme vs. işler yapıyosan kapatabilirsin.
emirtpc Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #7 Murat26040 dedi: Eğer çok oyun oynayan birisiysen açık dursun ama internette gezinme vs. işler yapıyosan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı?
Murat26040 dedi: Eğer çok oyun oynayan birisiysen açık dursun ama internette gezinme vs. işler yapıyosan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı?
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 16 Temmuz 2021 #8 emirtpc dedi: Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz. Açık durabilir ancak internette gezinirken bilgisayar oyundaki kadar güç harcamayacağı ve çok fazla performans gerektirmeyeceği için kapatabilirsiniz. Ama açmak istiyorsanız, herhangi bir zarar vermez.
emirtpc dedi: Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz. Açık durabilir ancak internette gezinirken bilgisayar oyundaki kadar güç harcamayacağı ve çok fazla performans gerektirmeyeceği için kapatabilirsiniz. Ama açmak istiyorsanız, herhangi bir zarar vermez.