Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun?Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı?
Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Oyun modu derken neyi kast ettiğini anlayamadım. Güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun?
Oyunlara girerken açmak daha mantıklı bence. İnternette takılırken kapatırsın. Performansta değişiklik olur. O yüzden oyunlara girerken aç.Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985
Hocam bundan bahsediyorum performansta değişiklik olur mu?Eki Görüntüle 837985
Windows 10 oyun modu açık kalmalı mı?
Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı?Eğer çok oyun oynayan birisiysen açık dursun ama internette gezinme vs. işler yapıyosan kapatabilirsin.
Sıkıntı yaratmaz. Açık durabilir ancak internette gezinirken bilgisayar oyundaki kadar güç harcamayacağı ve çok fazla performans gerektirmeyeceği için kapatabilirsiniz. Ama açmak istiyorsanız, herhangi bir zarar vermez.Hocam ikisinide yapıyorum zoom'da açık kalsa sıkıntı yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.