Windows 10 Oyun Oynarken Mavi Ekran

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Arkadaşlar bugün oyun oynarken mavi ekran hatası aldım.

Minidump:032616-4171-01.rar

Bilgisayar parçaları garantiden 0 olarak yeni geldi gene mavi ekran. Delirmemek elde değil.

@cRea80 Üstad yardımını bekliyorum. Bilgisayar parçalarımı garantiye yolladım işlemci anakart ve ssd değişti. Hala mavi veriyor Ramlerimi XMP moduna almıştım onuda kapattım Oc Genie kullandım.

@cRea80 Tamamdır abi. Teşekkür ederim :)

@cRea80 Abi güncelliyorum. Dün itibari ile tekrar mavi ekran verdi bilgisayar ama bu sefer çok garip birşey oldu. Mavi ekran yazısı görünür görünmez anında bilgisayar shutdown oldu ayrıca açmaya çalıştığımda ekrana görüntü dahi gelmedi. Güç kaynağımın power düğmesini kapatıp açıp bir süre bekledim ondan sonra bilgisayar açıldı. Akşam ben tekrardan memtest'e sokacağım ne olur ne olmaz diye. Var mı önerisi olan birisi ? internette araştırdım ekran kartı veya ram diyorlar kesin olarak. Akşam eve geçtiğimde anakartın onboard girişine de bakacağım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.

Not: Driverdan kaynaklanabilir diye temiz format attım. Herşey güncel an itibariyle. Overclock yok. Herşey stok hızında çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı