Ne soruyorsunuz anlamadim. Islemci I7 7700. Buradan surucuyu denetle dedim. 10 dakika sonunda hata verdi. Cogu zamanda internet yok, guvenli gozukuyor wifi.
Ne soruyorsunuz anlamadim. Islemci I7 7700. Buradan surucuyu denetle dedim. 10 dakika sonunda hata verdi. Cogu zamanda internet yok, guvenli gozukuyor wifi.
Surucuyu guncellestirdim. Hiçbir şey degismedi. İşlemci i7 7.nesil. Ekran karti 1050 Ti. 1TB hard disk. 16 GB RAM. Laptop adaptor resim ekledim. Daha onceden de oluyordu ben internetimle alakali zannediyordum. Cunku son 1 aydir 65 olmasi gereken pingim 100'lerde geziyor. Ama şu an ust uste o kadar cok oldu ki 2 saattir oynattirmadi oyunu.
Gecici cozum:
Soyle bir şey buldum. Inernetten Intel driver diye bir şey var. Intel'in resmi sayfasindan indirebiliyorsunuz. Onu kurdum. Bilgisayar yeniden baslatmami istedi. Yeniden baslattim ama guncelleme olmamis kurulum olmus. El ile guncellemeleri yaptim. Oysa ki ayarlar bolumunden guncelsiniz diyordu. 1 saat oynadim Wi-Fi kapanmadi bir problem olmadi. Simdilik problemim yok ileride ne olur bilmiyorum. Sistemimin tam resmi.
Halen devam ediyor. Suruculer guncellestikten sonra daha az olmaya basladi ama halen olup oyunu oynattirmiyor. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Oyundan kaynaklandigini zannediyorum.
Aynı sorun 20H2 kullanırken bendede vardı, yaklaşık 9-10 ay önce. 1809 LTSC sürümüne formatlayıp kurtulmuştum. Sizde işe yarar mı bilemem. Belki birşeyler çakışıyordur.
Aynı sorun 20H2 kullanırken bendede vardı, yaklaşık 9-10 ay önce. 1809 LTSC sürümüne formatlayıp kurtulmuştum. Sizde işe yarar mı bilemem. Belki birşeyler çakışıyordur