Windows 10 Oyunların Tam Ekran Olmaması

furkanbeyy02

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim şu an Win 10'a geçtim fakat bazı oyunlarda ekran 1920x1080p oyun ilk başlarda normaldi. Birden oyun ekranın sadece sağ üst tarafta az bir bölümünü kaplamaya başladı. Netten baktım çözümü basit. Ekran ayarlarından gelişmiş ayarlardan bir yer açılıyor oradan da intel grafik ve medya denetim paneli açıp tam ekran diyosunuz ve bitti fakat bende intel grafik ve medya denetim paneli yok yani internetten baktım bir şey bulamadım. Lütfen yardım edin.

Bu arada nvidia kullanıyorum intel değil ama intel olmadan nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Abilerim şu an Win 10'a geçtim fakat bazı oyunlarda ekran 1920x1080p oyun ilk başlarda normaldi. Birden oyun ekranın sadece sağ üst tarafta az bir bölümünü kaplamaya başladı. Netten baktım çözümü basit. Ekran ayarlarından gelişmiş ayarlardan bir yer açılıyor oradan da intel grafik ve medya denetim paneli açıp tam ekran diyosunuz ve bitti fakat bende intel grafik ve medya denetim paneli yok yani internetten baktım bir şey bulamadım. Lütfen yardım edin.

Bu arada nvidia kullanıyorum intel değil ama intel olmadan nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Hang, Oyunlar tam isimlerini ve hepsini söylerseniz yardımcı olabilirim belki ?

Intel HD Graphics sürücüsünü ve ekran kartının sürücüsünü güncelle. Technopat'ın YouTube kanalında siyah ekran kenarları çözümü gibi bir video vardı o videodan yararlanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı