Windows 10 Oyunu Açınca Masaüstüne Atma Sorunu

Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Windows 10 geçtikten sonra ben oyun oynuyorum mesela CS 1.6. Oyunu açınca bildirim veriyor ve ekran kapanıyor. Geri açıyorum üst üste 10 kere masaüstüne atiyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu sorunu bende yaşıyorum. Kesinlikle yazılımsal bi sorun. Ve bugünde başka bir sorun başladı bende. Arkaplan resmini değiştirdiğim zaman sistem kitleniyor ekran bi süre sonra siyah olup öyle resmi değiştiriyor. Yazılımsal sorunlar zamanla düzelecektir

Couunter-strike oynuyorum ve sistem gereksinimler kesinlikle fazlası ile yetiyor. Bence de yazılımsal bir hata bunun bir çözüm noktası yok mu ? Steam'dan oyuna giriyorum ve oyunu açınca bazen çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bazen vermiyor. Oyunu açıyorum alta atıyor masaüstüne bu çok sıkıcı bi rşey.

15 dakika önce windows 10 a geçtim, bendede aynı sorun var malesef Cs-Go ya girince sesi felan geliyor ama malesef masaüstüne atıyor.

Driverlarınızı Win10'a göre güncelleyin. Yükseltme yaptıysanız uyumsuzluk olabiliyor. Silip tekrar kurmak sorunu çözebilir? CS:GO bende oynuyorum öyle bir sorun yok.

Win 10 son güncellemeleri tamamlarsanız bendede CS:GO masaüstüne atıyordu, düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı