Windows 10 Page Fault in Nonpaged Area mavi ekran hatası

Mehmet383801

Femtopat
Windows 10 Pro sürüm 1909 kullanıyorum. GTA San Andreas oynuyorum, oyuna girerken page fault in nonpaged area.
Başarısız nvlddmkm.sys hatası alıyorum çözüm nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dump dosyalarınıza bağlı olarak değişir.

Son düzenleme:
Dump dosyalarınıza bağlı olarak değşir.

Dump dosyaları 0B o yüzden paylaşmadım.

Bahsettiğiniz kod ekran kartına işaret ediyor. DDU ile kaldırıp en güncel sürümünü kurun.

Dump dosyalarına bakabilsek iyi olurdu aslında. Bilgisayarda bir temizleme işlemi mi yaptınız? Yine mavi ekran alırsanız dump dosyalarını atmayı unutmayın.

Rica ederim. Minidump dosyalarını paylaşacak olursanız bu mesajımdan sonra atın ki bana bildirimi gelsin.

Sorun ekran kartınızda görünüyor. DDU ile mevcut olanı silip güncel sürücüyü yükleyin. Ayrıca PS/2 portuna bir cihaz mı takılı? Öyleyse çıkarın.

Anakartınızda Windows 10 desteği göremedim. Hatta 8.1'i bile desteklemiyormuş gibi görünüyor, uyumlu BIOS'u olmasına rağmen. Emin değilim ama sorun bu da olabilir. @Murat5038 hocam sizce?

Sorun ekran kartınızda görünüyor. DDU ile mevcut olanı silip güncel sürücüyü yükleyin. Ayrıca PS/2 portuna bir cihaz mı takılı? Öyleyse çıkarın.

Anakartınızda Windows 10 desteği göremedim. Hatta 8.1'i bile desteklemiyormuş gibi görünüyor, uyumlu BIOS'u olmasına rağmen. Emin değilim ama sorun bu da olabilir. @Murat5038 hocam sizce?

Hayır PS 2 portum boş ve.
Windows 10'a yaklaşık 4 ay önce geçtim(((Microsoft resmi uygulamasıyla))) Windows 10'dan önce Windows 7 kullanıyordum.
SharedScreenshot.jpg

SharedScreenshot1.jpg

SharedScreenshot2.jpg

Ve zaten ara sıra Xbox Game barı açıyorum performansa bakıyorum GPU oyun oynarken bile %0.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı