Sercan Kalkan
Centipat
Daha fazla
Merhabalar dün gece bilgisayarım durduk yere kitlendi ve fanları çok sesli çalışmaya başladı. Hiçbir şey hareket ettiremedim ve korkudan bilgisayarı kapattım. Sonrasında ise bir daha asla bilgisayarımı açamadım, karşıma sürekli mavi ekran hatası geldi. Bir süre araştırdım ve internette bulduğum çözümleri denedim fakat hiçbiri sonuç vermedi. İçindeki verileri yedekleyip SSD'ye format attım ve tekrar kurulum yaptım. Kurulum bitene kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım ancak kurulum biter bitmez aynı hatayı aldım.
Sorunun ISO dosyasında olduğunu düşündüm ve bunun üzerine güncel Windows üzerinden tekrar flash belleğime yazdırdım ve tekrar kurulum yaptım. Sonuç yine değişmedi ve kurulum bitince açılış ekranında yine mavi ekran aldım.
Technopat üzerinde birkaç çözüme göz attım, sorunun RAM'lerimde olabileceğini düşündüm ve bunun üzerine hızlı bir şekilde Memtest yaptım. 5 saatin ardından RAM'lerimde hiçbir hata çıkmadı. Resim olarak aşağıya bırakıyorum.
Üst üste bilgisayarı açmayı denedim .dmp dosyaları biriksin diye fakat hep aynı hatayı alıyorum .dmp dosyaları artmadı. 3 tane vardı 2'si 0KB o yüzden bir tane atıyorum. Sorunumu nasıl düzeltebilirim?
DMP: 020721-5484-01.zip
Sorunun ISO dosyasında olduğunu düşündüm ve bunun üzerine güncel Windows üzerinden tekrar flash belleğime yazdırdım ve tekrar kurulum yaptım. Sonuç yine değişmedi ve kurulum bitince açılış ekranında yine mavi ekran aldım.
Technopat üzerinde birkaç çözüme göz attım, sorunun RAM'lerimde olabileceğini düşündüm ve bunun üzerine hızlı bir şekilde Memtest yaptım. 5 saatin ardından RAM'lerimde hiçbir hata çıkmadı. Resim olarak aşağıya bırakıyorum.
Üst üste bilgisayarı açmayı denedim .dmp dosyaları biriksin diye fakat hep aynı hatayı alıyorum .dmp dosyaları artmadı. 3 tane vardı 2'si 0KB o yüzden bir tane atıyorum. Sorunumu nasıl düzeltebilirim?
DMP: 020721-5484-01.zip
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: