Bilgisayar açılırken mavi ekran hatası verdi, orada yazan hata kodu "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA".
Minidump ile biraz baktımda tam anlamadım ama Memory ile ilgili birkaç uyarı gördüm. Duruma göre bugün veya bugünün akşamı Memtest yapabilirim.
Hata tam olarak neden kaynaklı olduğu konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
@turko35408 hocam sizin de bir düşünceniz varsa cevabınızı bekliyorum.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Hocam BIOS'u güncelledim ve dediğiniz komutları uyguladım.
Fakat bir sorum olcacak o komutlarda 4. adımı yapmama gerek var mıydı? Çünkü bende ISO dosyafı falan yokta.