Çözüldü Windows 10 parlaklık ayarı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DarkSays

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara virüs girdiği için format attım ve bilgisayarı formatladığımdan beri parlaklık kısık geliyor. Fakat parlaklık ayarı yok. Bütün sürücüleri indirdim sonra para yanlış kişilerin elinde deniliyor ve ban yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Experience harici ekran kartının driverini günceller. Cihazda MUX yoksa Windows görüntüyü Intel dahiliden alır. Bu programın driveri bir işe yaramayacaktır yani.

Garip ama Intel'i güncelleyince geldi teşekkürler her şey için. Sonunda ban yemeden sorunu çözebildim.
Hocam Experience harici ekran kartının driverini günceller. Cihazda MUX yoksa Windows görüntüyü Intel dahiliden alır. Bu programın driveri bir işe yaramayacaktır yani.

Garip ama Intel'i güncelleyince geldi teşekkürler her şey için. Sonunda ban yemeden sorunu çözebildim.

Çözüm
Olsun hocam benim dediğim program NVIDIA denetim masasını da günceller. Parlaklık oradan ayarlanıyor. Kurması gerekir kullansada kullanmasada.

Arkadaşın kullandığı cihazda MUX olmadığı için NVIDIA denetim masasında parlaklık ayarı değiştiremez. Zaten yorumda paylaşmış denetim masasında ki kısıtlı özellikleri.

1654509430598.png

Experience tabii ki önemli ve kurulmalı.

Olsun hocam benim dediğim program nvidia denetim masasını da günceller. Parlaklık oradan ayarlanıyor. Kurması gerekir kullansada kullanmasada.
Parlaklık dahili ekran kartıyla ilgili hocam üstteki arkadaşın dediği nedenden ötürü. Evet Nvidia sürücülerinin de güncellenmesi önemli oyun performansı için ama parlaklık ile alakası yok şuan.

Arkadaşın kullandığı cihazda MUX olmadığı için NVIDIA denetim masasında parlaklık ayarı değiştiremez. Zaten yorumda paylaşmış denetim masasında ki kısıtlı özellikleri.

Eki Görüntüle 1410904

Experience tabii ki önemli ve kurulmalı.

Vallahi ben bu resimle ilgilide konu açmıştımda denetim masasında DLSS ayarlamak için yer yok diye ama olmaması normalmiş sanırsam.

Sana diğer hesabınla açtığın konuda GPU sürücüsünü yüklemen gerektiğini söyledik zaten. Yazılanları okursan ve kurallara uyarsan ban yemezsin.

Parlaklık ayarı ekran kartı sürücünüzü kurmadan çalışmaz. Önce Intel, sonra da NVIDIA kuracaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı