Çözüldü Windows 10 Parlaklık, Touchpad ve Radeon ayarları sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

recp_ckr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben freedos bir laptop aldım, elimde 2-3 senelik Win 10 CD'si vardı oradan sıkıntısız kurulum yaptım. Windows yüklenince Win 10'u güncelledim, Lenovo sitesinden tüm driverları indirip kurdum fakat Radeon ayarlarında 'no AMD Graphics driver is installed' hatası alıyorum ama tüm driverlar güncel gözüküyor. Touchpad çalışmıyor, ekran parlaktığı değişmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları İntel kısmını sağ tık güncelleştir yaparsanız parlaklık ayarını ayarlayabilirsiniz.

1.si 2 - 3 senelik Windows 10 ISO dosyasıyla değil Microsoft sitesinden yeni ISO dosyasını indirerek USB Boot edin.
2.si Sürücüleri Windows 10 aracıyla güncelleyin sonrasında yeni sürücüleri ekran kart ve Chipset sürücülerini üretici firmalardan modelinize uygun sürücüleri yükleyin.
3. Lenovo sitesinde Touchpad ve BIOS sürücüleri indirmeniz yeterlidir. Lenovo Vantage indirerek'de kurabilirsiniz eski sürücüleri.

NOT: Ekran kart sürücüleri mümkün oldukça Lenovo değil AMD ve Nvidia üretici sitelerinden yeni sürücüleri indiri. Lenovo sitesindeki sürücüler Windows 10 yeni sürümlere uyumlu olmayabiliyor genellikle sorun yaşayınca yeni sürücülerde en son Lenovo sitesindeki sürücüleri denenir.

Dediklerinin hepsini yapmıştım bir değişiklik olmamıştı, şimdi Win 10'u tekrardan kurup deneyeyim bir de ilgilendiğin için çok teşekkürler.
Win 10 un güncel sürümünü tekrardan indirip kurdum sıkıntı çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı