Windows 10 parola nasıl kaldırılır?

Yusuf Kudret

Hectopat
Laptop uma format attım ve kendi hesabımla giriş yaptım. Ne zaman bilgisayarı açsam hesap şifreni istiyor. Ben ise şifresiz girmek istiyorum.
netplwiz i ve yeni parola kısmını boş bırakarak yapma yöntemlerini denedim olmadı. Bilgisayarda son sürüm Windows kurulu. Ne yapmalıyım?

Laptop uma format attım ve kendi hesabımla giriş yaptım. Ne zaman bilgisayarı açsam hesap şifreni istiyor. Ben ise şifresiz girmek istiyorum.
netplwiz i ve yeni parola kısmını boş bırakarak yapma yöntemlerini denedim olmadı. Bilgisayarda son sürüm Windows kurulu. Ne yapmalıyım?
Microsoft hesabından çıkış yapıp yerel hesapla giriş yapma imkanınız varmı normalde boş geçilmesi gerekiyor.

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de biraz araştırdığım Windows 11 Home sürümünde kalkmıyor belki bir yöntemi vardır. Sizde de yüksek ihtimal Home kurulu, Pro sürümünde pini kaldırabiliyoruz diye biliyorum.

Şuradaki işlemi uygulayıp kutucuğu görünür yapın ve o kutucuğu boş bırakıp uygula tamam yapın. Ben böyle çözdüm.
Kutucuk boş fakat işe yaramadı.
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de biraz araştırdığım Windows 11 Home sürümünde kalkmıyor belki bir yöntemi vardır. Sizde de yüksek ihtimal Home kurulu, Pro sürümünde pini kaldırabiliyoruz diye biliyorum.
Bende Windows 10 Pro kurulu ama olmuyor. Baya araştırdım galiba artık kalkmıyor. Formattan önce sıkıntı çıkarmamıştı ama şimdi çıkardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı