Bugün Windows 10 laptopuma format attıktan sonra kurulum sonunda şifre istedi, ben de girdim. Sorun şu ki her oturum açtığımda şifre istiyor. Önceden böyle değildi. Şifre kaldırmaya çalışıyorum, izin vermiyor. Daha doğrusu öyle bir seçenek sunmuyor. İlla şifre gireceğim. Şifreyi kaldıramıyorum. Bir de kolaylık için şifre girin diyor. Rahat rahat şifresiz giriyordum ne güzel, nereden çıktı bu şimdi? İnternetten netplwiz komutuyla kaldırmaya çalıştım fakat işe de yaramadı. Gece gece çıldırıyorum evin içinde. Hiçbir şekilde şifre girmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Microsoft hesabınız giriliyse çıkış yapın. Normal şifreyse oturum açma seçeneklerinden parolayı değiştir yapıp mevcut parolanızı girip her şeyi boş bırakıp ileri deyin.
Logins and passwords are a wonderful way to safeguard your information from prying eyes, especially if you use public workspaces. However, if you’re using
Logins and passwords are a wonderful way to safeguard your information from prying eyes, especially if you use public workspaces. However, if you’re using