Çözüldü Windows 10 parolası nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Razor1

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Windows 10 laptopuma format attıktan sonra kurulum sonunda şifre istedi, ben de girdim. Sorun şu ki her oturum açtığımda şifre istiyor. Önceden böyle değildi. Şifre kaldırmaya çalışıyorum, izin vermiyor. Daha doğrusu öyle bir seçenek sunmuyor. İlla şifre gireceğim. Şifreyi kaldıramıyorum. Bir de kolaylık için şifre girin diyor. Rahat rahat şifresiz giriyordum ne güzel, nereden çıktı bu şimdi? İnternetten netplwiz komutuyla kaldırmaya çalıştım fakat işe de yaramadı. Gece gece çıldırıyorum evin içinde. Hiçbir şekilde şifre girmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Ayarlar- hesaplar- bilgileriniz kısmına girip yerel hesap oluştur deyip şifre girmedim. Sorun çözüldü.
Ayarlar- hesaplar- bilgileriniz kısmına girip yerel hesap oluştur deyip şifre girmedim. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı