M metrogomez Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Merhaba başlıkta da dediğim gibi bu dosyaları nasıl silerim ve PC'me nasıl gelmiş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Merhaba başlıkta da dediğim gibi bu dosyaları nasıl silerim ve PC'me nasıl gelmiş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
H hamada34 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 metrogomez dedi: Merhaba başlıkta da dediğim gibi bu dosyaları nasıl silerim ve PC'me nasıl gelmiş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1832470 Genişletmek için tıkla... Sizin bilgisayarınızda değil de bağlı olduğunuz ağdaki başka bilgisayarda yüklü.
metrogomez dedi: Merhaba başlıkta da dediğim gibi bu dosyaları nasıl silerim ve PC'me nasıl gelmiş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1832470 Genişletmek için tıkla... Sizin bilgisayarınızda değil de bağlı olduğunuz ağdaki başka bilgisayarda yüklü.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #3 Ağ diski olarak gözüküyor. WSL olabilir belki.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 22 Haziran 2023 #4 Linux Alt Sistem özelliğini açmışsınız.
M metrogomez Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 izmirkartali dedi: Linux Alt Sistem özelliğini açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim? hamada34 dedi: Sizin bilgisayarınızda değil de bağlı olduğunuz ağdaki başka bilgisayarda yüklü. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayarda w7 var nasıl halledebilirim?
izmirkartali dedi: Linux Alt Sistem özelliğini açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim? hamada34 dedi: Sizin bilgisayarınızda değil de bağlı olduğunuz ağdaki başka bilgisayarda yüklü. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayarda w7 var nasıl halledebilirim?
H hamada34 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 metrogomez dedi: Nasıl kapatabilirim? Diğer bilgisayarda W7 var nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda şöyle yazmışlar bir deneyiniz isterseniz. Bilgisayarımda Linux dosyası var Sadece depolama alanıma bakmak için klasörü açtım ve Linux dosyasını gördüm. Ne alaka virüs mü yedim? Klasörü açınca hiçbir şey yok. www.technopat.net
metrogomez dedi: Nasıl kapatabilirim? Diğer bilgisayarda W7 var nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda şöyle yazmışlar bir deneyiniz isterseniz. Bilgisayarımda Linux dosyası var Sadece depolama alanıma bakmak için klasörü açtım ve Linux dosyasını gördüm. Ne alaka virüs mü yedim? Klasörü açınca hiçbir şey yok. www.technopat.net
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Haziran 2023 #7 metrogomez dedi: Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Özellikleri'ne girin. Linux Alt Sistem özelliğindeki tiki kaldırıp işleme onay verin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
metrogomez dedi: Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Özellikleri'ne girin. Linux Alt Sistem özelliğindeki tiki kaldırıp işleme onay verin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
M metrogomez Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 Teşekkürler işe yaradı