Windows 10 PC'de İnternet Yavaşlığı

ISS kaynaklı bir sorun olmasın? Mobil cihazlarda aynı sorun mevcut mu? Kablo uzunluğunuz nedir? Sürücü hız sorununa sebep olmaz sadece ping veya bağlantı kopmasına sebep olur. Zaten o ağ kartı en az 100Mbps hıza sahip. En kötü sürücü ile 50Mbps hız verebilir. Wi-Fi kartları bile böyle.

ISS kaynaklı bir sorun olmasın? Mobil cihazlarda aynı sorun mevcut mu? Kablo uzunluğunuz nedir? Sürücü hız sorununa sebep olmaz sadece ping veya bağlantı kopmasına sebep olur. Zaten o ağ kartı en az 100Mbps hıza sahip. En kötü sürücü ile 50Mbps hız verebilir. Wi-Fi kartları bile böyle.
Mobil cihazlarda ya da televizyonda böyle bir sorun yok. Yani internet servis sağlayıcımın müşteri hizmetlerini de aradım dairemize gelen hızda bir sorun olmadığını söylediler ki zaten mobil cihazlarda test ettim bir sorun yok. Ethernet kablo uzunluğum 10 metre ama aynı kablo ile önceden bir sorun yoktu hatta kablo bozulmuş olabilir diye yeni bir 10 metrelik Ethernet kablosu aldım. Geriye tek seçenek kalıyor yazılım sorunları ama temiz Windows 10 kurulumu yapıyorum yine olmuyor. 2 kere Gta 5 CS:GO PUBG oyunları yüklemek zorunda kaldım. Çok sinir bozucu bir durum.
Not: Bu sorun olmaya başladığından beri 1 gün normale dönüyor sonra yine 1-2 gün bozuluyor sonra birden düzeliyor. Zaten 1 haftadır sorun yaşıyorum.
Güncellemeleri denetle birde bu DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin bunla sürücüleri güncelle birde programlar yükleyebilir tiklerini kaldır.
Yarın deneyeceğim.
Aklıma bir şey geldi de; Hız normal olduğunda www.speedtest.com sitesinden yaptığım testlerde serverler GOKNET gibi isimler oluyor yani Bursa, Ankara gibi şehirlerde Türkçe server isimleriyle test ediyor ama bozuk olduğunda yabancı server isimleri ya da şehir isimleriyle test ediyor yani bilgisayarım bir şekilde herhangi bir ağa bağlanıyor olabilir mi? Ya da bu dediklerimden başka bir şey çıkarabilir miyiz?

Son düzenleme:
Bunu denedim işe yaramadı
Güncellemeleri denetle birde bu DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin bunla sürücüleri güncelle birde programlar yükleyebilir tiklerini kaldır.
dün driver booster programınını yükleyip herşeyi güncelledim dün gece düzelmişti şimdi eve geldim baktım yine düşmüş hız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı