Ooiik Picopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ekran kartını değiştirdikten sonra böyle oldu. Bilgisayarı açamıyorum format atmaya çalışıyorum atamıyorum. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Arkadaşlar ekran kartını değiştirdikten sonra böyle oldu. Bilgisayarı açamıyorum format atmaya çalışıyorum atamıyorum. Ne yapmam gerek?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.533 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Eski ekran kartını takıp eski ekran kartının sürücüsünü kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS Ooiik Picopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #3 misty rosetta dedi: Eski ekran kartını takıp eski ekran kartının sürücüsünü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Format attım yazılım yok ama yazılım yüklemeye çalıştığımda hata veriyor Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Eski ekran kartını takıp eski ekran kartının sürücüsünü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Format attım yazılım yok ama yazılım yüklemeye çalıştığımda hata veriyor