Çözüldü Windows 10 pencere geçişlerinde yavaşlık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vaveyla

Hectopat
Arkadaşlar temiz kurulum yapalı yaklaşık 1 ay oldu PC'de CS GO, PUBG bir iki tane de program var. Chrome, CCleaner gibi. Crackli hiçbir yazılım yok ama şimdi pencereler arası geçişte yavaşlık hissediyorum. Bilgisayarda bi ağırlık var bir türlü çözemedim. Bir şey oldu ama ne tüm sürücüleri tek tek titizlikle güncellemiştim formattan sonra ve hala güncel ama bir problem var. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Yeniden format atmak istemiyorum. Şimdi bazılarınız diyecek pencereler yavaş açılsa ne olur teknolojide biraz takıntılarım var. Her şey stabil ve düzgün olmalı yoksa soğuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar temiz kurulum yapalı yaklaşık 1 ay oldu PC'de CS GO, PUBG bir iki tane de program var. Chrome, CCleaner gibi. Crackli hiçbir yazılım yok ama şimdi pencereler arası geçişte yavaşlık hissediyorum. Bilgisayarda bi ağırlık var bir türlü çözemedim. Bir şey oldu ama ne tüm sürücüleri tek tek titizlikle güncellemiştim formattan sonra ve hala güncel ama bir problem var. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Yeniden format atmak istemiyorum. Şimdi bazılarınız diyecek pencereler yavaş açılsa ne olur teknolojide biraz takıntılarım var. Her şey stabil ve düzgün olmalı yoksa soğuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Aynı olay bende de var. Oyunlarda gayet güzelken internet sitelerini açma hızı, dosya açma hızı çok yavaş gibi geldi.

Bu rehberi uygulayın, sistem çok fazla şişmiş olabilir: Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Burada belirtilen yönergeleri şu an uyguluyorum. Olumlu olumsuz dönüşünü yapacağım. Bu arada hemşehrimsin :)
8. Yönergeye kadar uyguladım, gözle görülür eski performansı yakaladım gibi :) Tamamen bitirince tekrar not bırakacağım.
Aynı olay bende de var. Oyunlarda gayet güzelken internet sitelerini açma hızı, dosya açma hızı çok yavaş gibi geldi.
Sizin de probleminiz devam ediyor mu sorunu giderebildiniz mi? Veya ne gibi adımlar attınız?
Son Durum: Tüm adımları yaptım, extra manuel olarak kalıntıları kontrol edip tek tek sildim. Son olarak da CCleaner Pro sürümü ile temizleyip yeniden başlattım, tekrar uçak haline döndü. Hazırlayan kişiye teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı