Windows 10 Pencere Tekrarlama Sorunu

emretufan

Hectopat
Merhaba, uzun süredir Windows 10 kullanıcısıyımdır fakat oyunlarda aldığım performans beni tatmin etmediği için Windows 7 kurdum bilgisayarıma fakat, açtığım pencereleri sağa sola kaydırırken bu tarz bir şey oluşuyor biraz araştırma yaptım ama bir türlü bir yol bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum :).
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarın hangi işletim sistemi ile geldi?
Bazı dizüstü sağlayıcıları İşletim sistemlerine göre sürücüleri kodluyorlar. Mesela Windows 8.1 ile gelen bir dizüstü bilgisayara daha düşük bir işletim sistemi kurarsan bazı yazılımlar yüklenmeyebilir. Hatta hiç çalışmayabilir.

İlk geldiğinde win7 vardı bir yerden almıştık ama win8.1 uyumlu diye biliyorum. Bir ara mavi ekran hatasından dolayı bilgisayarcıya götürdük aynı bilgisayarcıya servise falan gitti diye biliyorum sonra win8.1 yüklü geldi ama serviste atmadılar formatı bilgisayarcıda attılar. FPS yükselse de oyunda, masaüstünde oluşan bu şey gözüme batıyor. Vsync bile aktif olmuyor oyunda tuhaf, eğer sürerse tekrar win10 yapacağım mecburen. PC:Samsung NP270E5R-X01TR Notebook - incehesap.com

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı