Windows 10 Performance Edition Nasıldır?

Ben zaten laptopu ilk aldığımda Windows 8 vardı şu anda Windows 8.1 yüklü Windows 10'u daha çok seviyorum öyle bir kasması yok geç açılıyor laptop ve uygulamalar o anlamda dedim.

Windows'un öyle bir sürümü yok, oynanmış ISO dosyasını alıp kendine sistem mi kuracaksın? Bir sonraki mining virüs konusunda hep beraber buluşmak üzere.

Windows'un öyle bir sürümü yok, oynanmış ISO dosyasını alıp kendine sistem mi kuracaksın? Bir sonraki mining virüs konusunda hep beraber buluşmak üzere.
Alakası yok yılların sitesi ve yapan çocuk güvenilir, o kadar takip eden var bu sürümleri, bugüne kadar kötü bir yorum görmedim.

Virüs programı indiririm
Daha güzel bir fikir vereyim:
Windows 10'u sitesinden deneme sürümünü ücretsiz indir.
Sonra Google'da Windows 10 OEM lisans diye arattır. 50-100 TL arası lisansı al, orjinal Windows 10 sürümüne sahip ol.
Nasıl ?

Aklıma bu takıldı acaba Wi-Fi veya Ethernet sürücüsünde sorun olur mu geçenlerde Windows 7 de yaşamıştı bizim bir arkadaş sonra ona Windows 8.1 indirdim daha kurulumdayken Wi-Fi ağına bağlan vardı şimdi bu sürümde birçok şey kaldırılmış ya ben sorun yaşar mıyım bağlantı konusunda Wi-Fi veya Ethernet.

Modlanmış Windows kullanmak güvenli değil. Windows 10 kullanacağım diyorsan Windows 10'un en hafif versiyonunu yükleyip (sanırım Home versiyonuydu pek hatırlamıyorum) Update gibi servisleri kapatıp Windows'u hafifletebilirsin zaten bununla alakalı rehberler vardır forumda.

Daha güzel bir fikir vereyim:
Windows 10'u sitesinden deneme sürümünü ücretsiz indir.
Sonra Google'da Windows 10 OEM lisans diye arattır. 50-100 TL arası lisansı al, orijinal Windows 10 sürümüne sahip ol.
Nasıl?

Açık konuşmam lazım bugüne kadar kullandığım hiçbir şeyin lisans anahtarını satın almadım Windows da dahil hep internetten buldum ücretsiz nasıl ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…