Severus77 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #21 DarkAngel789 dedi: Açık konuşmam lazım bugüne kadar kullandığım hiçbir şeyin lisans anahtarını satın almadım Windows da dahil hep internetten buldum ücretsiz nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Helal olsun. Çok özendim.
DarkAngel789 dedi: Açık konuşmam lazım bugüne kadar kullandığım hiçbir şeyin lisans anahtarını satın almadım Windows da dahil hep internetten buldum ücretsiz nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Helal olsun. Çok özendim.
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #22 DarkAngel789 dedi: Açık konuşmam lazım bugüne kadar kullandığım hiçbir şeyin lisans anahtarını satın almadım Windows da dahil hep internetten buldum ücretsiz nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıp bunla övünen ilk kişi sizsiniz galiba.
DarkAngel789 dedi: Açık konuşmam lazım bugüne kadar kullandığım hiçbir şeyin lisans anahtarını satın almadım Windows da dahil hep internetten buldum ücretsiz nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıp bunla övünen ilk kişi sizsiniz galiba.